Select Menu

Με φορολογία που σε πολλές περιπτώσεις ξεκινά από το πρώτο ευρώ-χωρίς τίποτα να μην αφαιρείται (παρά μόνο οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες),με τεκμήρια ακόμα και για τον αέρα που αναπνέουμε (3000 ατομικό τεκμήριο) και για τα τούβλα που περιβάλλουν τους 4 τοίχους του σπιτιού μας (και για το οποίο φορολογηθήκαμε όταν το αποκτήσαμε),με τέλη επιτηδεύματος και τέλη πολυτελούς διαβίωσης και ότι άλλη μαλακία τους κάτεβει συν τα ασφάλιστρα του ΟΑΕΕ που είναι ίσα με έναν μισθό χαμηλόμισθου,μόνο μετρητές στα καζανάκια μας δεν έχουν σκεφτεί να βάλουν ακόμα(ελπίζω να μην δίνω ιδέες σε φωστήρες σαν τον ΜΠαρουφάκη που σκεφτόταν ως σήμερα να επιβάλει και τελος στις αναλήψεις από ΑΤΜ).

31 Ιουλίου η πρώτη δόση της φορολογίας εισοδήματος, συν την δόση για όσους έχουν προβεί σε ρύθμιση, συν οι εισφορές διμήνου Μαιου-Ιουνίου του ΟΑΕΕ,συν τι άλλη μαλακία θα σκεφτούν ως τότε-πόσοι άραγε δεν θα πάνε και φέτος διακοπές.

Εγω όμως επειδή τη ζωή μου δεν την χρωστάω σε κανέναν και δεν "τα έτρωγα" μαζί με όσους συμμετείχαν επί χρόνια στο φαγοπότι του δημοσίου χρήματος-θα ζήσω-θα απολαύσω τη ζωή μου,τις διακοπές και οτιδήποτε άλλο.

Δεν θα πεθάνω και δεν θα στερηθώ εγώ για να ζούνε εις βάρος μου οι τοκογλύφοι και τα διεθνή λαμόγια.

Γ.Λαμπής

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top