Select Menu


Το σημερινό μας άρθρο έχει πολλούς αποδέκτες… Θα αρχίσουμε με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Παίδες τα μάθατε τα νέα; Το FBI κατάργησε το αυτοδιοίκητο της FIFA!!!! Τι έχετε να πείτε για αυτό; Ναι, ναι έχετε δίκαιο… Α, το ομολογούμε! Πράγματι αυτά γίνονται μόνο σε σοβαρά κράτη. Όχι στα κράτη εκείνα που οι διεφθαρμένοι φθάνουν στο σημείο να την διοικούν!!! Σήμερα στην Ελλάδα περνάμε ότι πέρασαν οι Ιταλοί με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες… Τότε που τα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης κατόρθωσαν να είναι ακόμη και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί και είχαν δικτυωθεί σχεδόν παντού!

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας

Στην Ελλάδα που έχουμε τόνους μαγνητοφωνημένων συνομιλιών της εγκληματικής οργάνωσης, στοιχεία επί στοιχείων, πλοία που μεταφέρουν τόνους ναρκωτικών, ακόμη το παιδεύουμε το πράγμα… Άντε να πάει από εδώ η υπόθεση, να πάει από εκεί, ποιος ξέρει και στον δρόμο τι χάνεται, να περνάει ο καιρός με λίγα λόγια και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Πόσα χρόνια είναι που η κα Παπανδρέου η επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς έβαλε σε μια πορεία την υπόθεση; Και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα; Ουσιαστικά μια τρύπα στο νερό!!! Ενώ το FBI; Πήγε ακόμη και «βόλτα»… Και στην Ελβετία παρακαλώ. Στην χώρα του τραπεζικού απορρήτου παρακαλώ..

Τα βλέπει όλα αυτά κανένας εδώ στην Ελλάδα; Αλλά είπαμε, εδώ η ΕΠΟ είναι κάτι σαν το άβατο του Αγίου Όρους!!! Μας το έχουν πει οι άνθρωποι της παγκόσμιας οργάνωσης ποδοσφαίρου που 10 στελέχη της συνελήφθησαν σήμερα. Προσέξτε όμως δεν τρέχει τίποτα! Δεν παραιτείται κανένας και πέρα βρέχει… Ελλαδάρα και η FIFA! Αδέλφια ανοίγουμε δρόμους παντού!!!

Και να ήταν μόνον η ΕΠΟ; Να πάμε μια βόλτα και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στα όσα καταγγέλλει ο κ. Πανούσης; Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ σήμερα ότι υπάρχει κύκλωμα με διασυνδέσεις σε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ, το οποίο διακινούσε παράνομους μετανάστες στο οποίο φέρεται να συμμετέχει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και ένα ύποπτος με «πολιτική ισχύ» και με προσβάσεις σε «κομματικούς μηχανισμούς», ο οποίος φέρεται να είχε διασυνδέσεις ικανές να απομακρύνουν αξιωματικούς της αστυνομίας από θέσεις κλειδιά για τις παράνομες δραστηριότητές τους και να τοποθετήσουν άλλους ως «υποχείριά» τους. Μέχρι και τον ίδιο τον υπουργό φέρεται ότι θα «έτρωγε» το κύκλωμα αυτό!!!

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να ακούσουμε για να μπει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκκαλο; Τι έγινε αυτή η χώρα; Πως κατάφεραν και την έκαναν έτσι; Ζούγκλα; Κολομβία; Χώρα κακοποιών; Και εμείς δεν ξέρουμε πώς να την χαρακτηρίσουμε!

Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε όλοι μας πως ήταν κάποτε αυτή η χώρα… Και για να μην …κουραστούμε, μας το έφερε στην μνήμη μας η Ελληνίδα Ελένη Φωτιάδου που είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Ζορμπάς» στο Βιρτζίνια Μπιτς των ΗΠΑ. Τι έκανε η κυρία αυτή; Η κ. Φωτιάδου τοποθέτησε μια πινακίδα κοντά στους κάδους σκουπιδιών δίπλα από το εστιατόριο της, η οποία λέει: «Προς όσους ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια: Για το επόμενο γεύμα σας, παρακαλώ ελάτε μέσα και απλά ενημερώστε μας ότι πεινάτε αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε. Είστε άνθρωποι και αξίζετε κάτι καλύτερο από το να τρώτε από τα σκουπίδια». Αφορμή για την κίνηση της αυτή στάθηκε ένας άνθρωπος που πήγε στα σκουπίδια του εστιατορίου της και έψαχνε κάτι για να φάει… Για να ολοκληρώσουμε την εικόνα του Έλληνα και της Ελλάδας που μας υπενθύμισε η εν λόγω κυρία θα μεταφέρουμε και το τι γράφει μία πινακίδα που είναι κρεμασμένη στο μαγαζί της: «Δεν ζήτησα να είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Απλά ήμουν τυχερός»…

Ο κύριος Τσίπρας τρέχει και δεν φθάνει με την πίεση και την οικονομική ασφυξία που μας έχουν προκαλέσει οι δανειστές. Στην Νέα Δημοκρατία του 15%, κάτι ξέρει παραπάνω ο κος Δένδιας, κοιμούνται και ξυπνάνε με ένα όνειρο: Όχι όλοι τους… Ένας για την ακρίβεια: ο κ. Σαμαράς! Πως θα αναλάβει και πάλι την πρωθυπουργία τη χώρας!!! Ποια άλλα κόμματα έχουμε; Κανένα… Ελάτε τώρα να είσαστε σοβαροί! Κόμματα είπαμε… Όχι πολιτικά αποκόμματα!!! Τι; Υπάρχει και ένα πολιτικό ρυάκι; Ε, ας πάει να βγάλει καμιά selfie αυτό! Εμείς γράφουμε σοβαρά εδώ…

Ποιος λοιπόν θα κάνει αντιπολίτευση και θα πιέσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές; Γιατί αυτό πάει να πει αντιπολίτευση. Να πιέζεις για να γίνει καλύτερη η χώρα. Όχι για να αναλάβεις εσύ την εξουσία επενδύοντας στην καταστροφή της χώρας. Και με αυτά και με αυτά συνεχίζουν να παραμένουν στάσιμα τα πράγματα. Έχουμε φθάσει στο σημείο να λέμε όλοι μας επιτέλους να τελειώνει αυτή η κατάσταση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να προχωρήσουμε μπροστά. Η χώρα δεν έχει μόνο οικονομικά προβλήματα. Έχει ηθικά προβλήματα που είναι και μεγαλύτερα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πρέπει να πάνε φυλακή, να τιμωρηθούν όχι οι μαρίδες της εγκληματικότητας αυτής της χώρας, αλλά οι μεγαλοκαρχαρίες.

Ακούμε συνεχώς για εγκληματικές οργανώσεις, για μίζες, ρεμούλες, τα μύρια όσα. Ωραία αυτά τα ακούσαμε. Μετά τι γίνεται. Και λόγω συλλήψεων στελεχών της FIFA από το FBI για αυτό επιλέξαμε το τίτλο «Προς κυβέρνηση κ. Τσίπρα: Παίξτε μπάλα επιτέλους…». Αλλά η μπάλα κύριε Τσίπρα δεν παίζεται με τους ίδιους φθαρμένους ή ακόμη και διεφθαρμένους ποδοσφαιριστές… Δεν μπορεί την μία ημέρα να τοποθετείται ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ, αλήθεια δεν υπάρχει με τόση ανεργία κανένας άλλος ικανός manager, ή αυτός είχε τις «σωστές» διασυνδέσεις, και την άλλη ημέρα να του ασκείται κακουργηματική δίωξη για απιστία, για μη συνετή διαχείριση της περιουσίας της κρατικής τηλεόρασης!!! Είναι πρόκληση ο διορισμός αυτός. Και ειδικά για μια αριστερή κυβέρνηση που πάνω από όλα επικαλείται το ήθος!!!

Εδώ δύο πράγματα συμβαίνουν: ή οι σύμβουλοι σας κύριε Τσίπρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή σας υποσκάπτουν ακόμη και μέσα από το κόμμα σας… Διαλέγετε και παίρνετε… Και τώρα εμείς οι απλοί πολίτες ρωτάμε: Έτσι θα κάνετε κύριε Τσίπρα τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα; Θα παραμείνει ο κύριος Ταγματάρχης στην θέση του ή αδίκως φωνάζαμε όλοι μαζί που μέχρι πρότινος δεν παραιτείτο από Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΤΧΣ η κυρία Αναστασία Σακελλαρίου που διωκόταν και αυτή για κακούργημα;

Οι σωστοί ηγέτες κυβερνούν δια του παραδείγματος… Όχι με ναι μεν αλλά… Και μας λέτε ότι θα αλλάξετε την χώρα… Σύμφωνα με τα λόγια του Τσέχωφ: «Όταν φωνάξεις «εμπρός», πρέπει να κάνεις εντελώς ξεκάθαρο προς ποια κατεύθυνση». Και με διορισμούς τύπου Ταγματάρχη και με απραξία σε όλα τα άλλα θέματα το «εμπρός» είναι προς τα πίσω!

Δημήτρης Κ. Φίλιππας κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top