Select Menu


Βάσει των φωτογραφιών που κυκλοφορούν από τις προσωπικές στιγμές του Γιούνκερ με τους παλιάτσους που μας κυβερνούν... προκύπτει ότι μόνο με τον ΓΑΠ διατήρησαν απλή επαγγελματική σχέση. Η αγωνία τους να σωθούν οι Τοκογλύφοι από τα Ελληνικά τοξικά ομόλογα δεν τους επέτρεπε ούτε να χαμογελάσουν. Αφού διέσωσαν τους επικυρίαρχους ... κάτι χιλιάδες αυτοκτονίες και κάτι εκατομμύρια κατεστραμμένοι οικονομικά πολίτες ... δεν στάθηκαν ικανοί λόγοι να τους χαλάσει η διάθεση.

Οι σχέσεις του Γιούνκερ με τους κλόουν της πολιτικής εξελίσσονται σε ερωτικού τύπου. Και βλέποντας τον Γιούνκερ να κρατάει σφιχτά το χέρι του Τσίπρα θυμήθηκα εκείνο που ένιωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά τη μεγάλη προδοσία.

Διαβάστε στην τελευταία εικόνα τι εστί «Γιούνκερ» και θα καταλάβετε γιατί χαίρεται τόσο πολύ με τους ελληνόφωνους γενίτσαρους που μας κυβερνούν έχοντας για οδηγό το μοντέλο της καταστροφής της Ανατολικής Γερμανίας. 



















Σ.Σ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top