Select Menu


Όταν κάποιοι ομιλούν για Παγκοσμιοποίηση και για Διεθνή Οικονομική Ολιγαρχία που ηγείται της Παγκοσμιοποίησης, κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για συνωμοσιολογία και για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να όμως που την αλήθεια την βιώνουμε εμείς οι ίδιοι.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ, οικονομικοί παράγοντες,οικονομικοί κ.λ.π. αναλυτές, οίκοι αξιολόγησης και πολιτικοί απ' όλο τον κόσμο κτίζουν εφιαλτικά σενάρια για την Ελλάδα και ασκούν αφόρητες πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση για να υποκύψει πλήρως στις απαιτήσεις των δανειστών. Ένα ξαφνικό παραλήρημα ανθελληνισμού.

Και ο πιο αφελής πλέον αντιλαμβάνεται τι είναι αυτή η Διεθνής Οικονομική Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης και πως λειτουργεί. Είναι σαν ένα αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή την επίθεση και κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, καθόσον ο εχθρός είναι και εντός των πυλών. Δεν ενδιαφέρει την διεθνή ελίτ η Ελλάδα ως τέτοια, μην έχουμε τόση ιδέα για τον εαυτό μας, αλλά η Ελλάδα ως διεθνές παράδειγμα για κατατρομοκράτηση των λαών.

Μας φέρονται έτσι γιατί η Ελλάδα θεωρείται ότι ανήκει στον ανεπτυγμένο κόσμο. Γιατί αν ήμασταν τριτοκοσμικοί, οι μέθοδοι θα ήταν άλλες. Εσωτερικό πραξικόπημα ή επέμβαση με το πρόσχημα της τρομοκρατίας κ.λ.π.

Τι θα συμβεί αν δεν ενδώσουμε και θελήσουμε να κατοχυρωθούμε πίσω από μια ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία; Πολύπλευρο εμπάργκο μέχρι να σπάσουμε ή να επαναστατήσουμε. Ήδη έχουμε εμπάργκο χρηματοδότησης από την ΕΚΤ, την ώρα που όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωζώνης απολαμβάνουν χρηματοδότηση από τον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας..

Π.Χασάπης


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top