Select Menu


Ο στόχος των παγκοσμιοποιητών της Ουάσινγκτον παραμένει προφανής: Να φύγει ο Πούτιν από την μέση. Γεωστρατηγικά η Ρωσία γύρω από τα σύνορά της είναι ανίκητη. Επειδή δε, δεν μπορούν να σκοτώσουν τον Ρώσο ηγέτη, όπως είχε ξεφύγει παλιά της φιλοδυτικής Τιμοσένκο, επιδιώκουν την πολιτική του εξόντωση.

Πρώτα διέδωσαν ειδήσεις ότι η Ρωσία χρεοκοπεί δήθεν οικονομικά. Δεν έπιασε! Τώρα ξαφνικά και μπροστά από το Κρεμλίνο δολοφονήθηκε ο στενός συνεργάτης των αμερικανικών ΜΚΟ στην Ρωσία και πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν, Μπόρις Νεμτσόφ. Υπήρξε ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης επί προεδρίας Μπόρις Γέλτσιν, τότε που άρχισε το μεγάλο ξεπούλημα του ρωσικού πλούτου στις πολυεθνικές του επονομαζόμενου αμερικανό-εβραϊκού λόμπι, το οποίο σταμάτησε η άνοδος του «Τσαρ Βλαντ» στην εξουσία.

Αμέσως ελεγχόμενα από το ΝΑΤΟ ΜΜΕ καθώς και… «ακτιβιστές» άρχισαν να καταδικάζουν τον «δολοφόνο Πούτιν» που δεν μπορούσε να αντέξει την κριτική από τον «αγωνιστή» Νεμτσόφ. Μάλιστα ο Πρόεδρος της φιλοατλαντικής κυβέρνησης στο Κίεβο σε συνεργασία με ναζί, Ποροσένκο δήλωσε πως ο δολοφονηθείς πολιτικός «θα δημοσιοποιούσε πειστικές αποδείξεις της εμπλοκής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανίας».

Όπως έχουν δήθεν δημοσιοποιηθεί τόσες και τόσες αποδείξεις για κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας, την ώρα που οι υποχθόνιες πρακτικές της Δύσης δίνουν και παίρνουν εις βάρος της ειρήνης και της ευημερίας του πλανήτη.

Ο Πούτιν πάνω απ όλα δεν είναι χθεσινός και γνωρίζει πως μια τέτοια πράξη δεν θα τον συνέφερε. Απλά οι παγκοσμιοποιητές έβαλαν πάλι λιτούς και δεμένους για να αμαυρώσουν την εικόνα του εντός και εκτός Ρωσίας. Να μειωθεί η απήχηση που έχει στο εσωτερικό και να παρουσιαστεί προς τα έξω ως ένας σκοτεινός πολιτικός ηγέτης που τορπιλίζει την δήθεν δημοκρατία και τις δυτικές «αξίες».

Μάλιστα στα πλαίσια της «δημοσιογραφικής τέχνης» στο CNN άφησαν στον αέρα δήθεν από γκάφα φωτογραφία του Πούτιν -όλως τυχαίως μετά το συμβόλαιο θανάτου του Νεμτσόφ-, ενώ το θέμα ήταν η αποκάλυψη της ταυτότητας του δημίου των τζιχαντιστών «Τζιχάντι Τζον». Αυτό που περνούσε στον κόσμο είναι ότι ο Πούτιν είναι εκτελεστής, ειδικά σε όσους απλά έβλεπαν εικόνα χωρίς ήχο από το αμερικανικό κανάλι στην δουλειά, στα ψώνια, σε καφετέριες.

Ο Πούτιν δεν κάνει πίσω παρά τα «τερτίπια» της Δύσης. Στο τέλος η Ρωσία θα αντιδράσει ξαφνικά και καταλυτικά, όπως πολλάκις έχουμε γράψει στην ιστοσελίδα μας. Τα πράγματα είναι απλά: Όσο προσπαθούν Η.Π.Α. και σύμμαχοι να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην Ρωσία, τόσο πιο κοντά φέρνουν την παγκόσμια σύρραξη.

ΠΥΓΜΗ.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top