Select Menu


Ο Λαπαβίτσας έχει δίκιο, δεν υπάρχει περίπτωση να ανασάνουμε όσο είμαστε μέσα στο ευρώ. 

Με την δομή που έχει το κράτος, τα πάντα στην Δημόσια διοίκηση, στον τρόπο που κτίστηκε αυτό το κράτος δεν μπορούμε όχι να ξεπληρώσουμε το χρέος, αλλά, ακόμη και να μας το διαγράψουνε, σε λίγο καιρό θα το ξαναδημιουργήσουμε.

Και ο Βαρουφάκης όμως έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να φύγουμε από το ευρώ. Θα μπορούσαμε να μην μπούμε αλλά, τώρα που είμαστε μέσα, δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς αίμα και δάκρυ, και πολλή καταστροφή.

Άρα, όλοι μαζί γονατιστοί να προσευχόμαστε κάθε μέρα να καταστραφεί το ευρώ και να γυρίσουν όλοι στα εθνικά τους νομίσματα, μήπως την γλυτώσουμε.

Και να μην ξεχνάμε να ρίχνουμε κανένα μπινελίκι και στον βασικότερο από όλους τους καταστροφείς της πατρίδας μας, τον -έτσι είναι η Ελλάδα- Κώστα Σημίτη.

Προσευχηθείτε στον Θεό που καταστρέφει τα νομίσματα, να εξαφανίσει το ευρώ γιατί χανόμαστε.

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top