Select Menu

Δεν υπάρχει πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας που να μην έχει γίνει για την αύξηση του λεγόμενου ζωτικού χώρου.

Άλλοι αυτούς τους πολέμους τους αποκαλούν επεκτατικούς και την σήμερον ημέρα ιμπεριαλιστικούς, αλλά όπως και να έχει μιλάνε για το ίδιο πράμα.

Γι' αυτόν τον περίφημο ζωτικό χώρο, οι λαοί έχουν αντισταθεί όταν κινδυνεύουν να τον χάσουν και έχουν πέσει κορμιά ενώ έχει χυθεί το αίμα ποτάμι.

Χάνοντας τον χώρο ο οποίος πατρογονικά σου ανήκει χάνεις παράλληλα τα ιερά και τα όσιά σου, χάνεις την ελευθερία σου, την αξιοπρέπειά σου και τον πλούτο από τον οποίο ζεις και καταντάς δούλος.

Ειδικά ο Έλληνας δεν παραδόθηκε ποτέ, πλην των σημερινών Ελλήνων όταν εμπιστεύτηκαν την τύχη της πατρίδας τους σε ανάξιους πολιτικούς.

Για να μην πάρει μάλιστα χαμπάρι ο λαός για το σατανικό σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους, άρχισαν να παίρνουν δανεικά λεφτά ρίχνοντάς τα στην κατανάλωση αντί στην παραγωγή και να τον μαθαίνουν στην καλοπέραση, να τον ταΐζουν και να τον παχαίνουν όπως τα πρόβατα πριν από τη σφαγή τους .

Ο λαός που μέχρι τότε κοψομεσιαζότανε να μαζέψει τις ελιές του, να φροντίσει το αμπέλι και τα δέντρα που του έδιναν καρπούς, που καλλιεργούσε το χωράφι του ή το μποστάνι του με αρωματικές ντοματούλες και μελιτζάνες τσακώνικες για ιμάμ, ξαφνικά έμεινε ξεκρέμαστος.

Οι πολιτικοί επέτρεψαν να γίνονται εισαγωγές από τα πιο απίθανα μέρη και να έρχονται στην αγορά σε πολύ χαμηλότερες αρχικά τιμές, έτσι ώστε τα ελληνικά προϊόντα να μένουνε απούλητα στα ράφια των μπακάλικων και στα τελάρα του μανάβη.

Με τον τρόπο αυτό πάει κι' ο μπακάλης της γειτονιάς, πάει και ο μανάβης με τα μοσχοβολιστά και γλυκά σαν μέλι αργίτικα πεπόνια και τα περίφημα καρπούζια Ξηροχωρίου και σήμερα ψάχνεις να βρεις ένα φρούτο της προκοπής να φας και όλα είναι άνοστα και χωρίς άρωμα φτιαγμένα από τους μεταλλαγμένους και πατενταρισμένους σπόρους της εβραϊκής Μονσάντο.

Για να μη μιλάει κανείς μπουκώσανε τους παραγωγούς με πλούσιες και παράτυπες επιδοτήσεις και ο ανίδεος λαός ήτανε ευχαριστημένος.

Κάψανε δεν ξέρω με ποιόν ύπουλο τρόπο τα ελληνικά πολυκαταστήματα του Μινιόν, του Λαμπρόπουλου, του Δραγώνα, του Κατράντζου και λίγα χρόνια αργότερα ξεφύτρωσαν τεράστια πολυεθνικά πολυκαταστήματα.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ αλλά και της ΝΔ με τις απεργίες τους, κλείσανε όλες τις μεγάλες βιομηχανίες που ο κοσμάκης έτρωγε γλυκό ψωμάκι με τον ιδρώτα του.

Πάει η ΧΡΩΠΕΙ, η ΙΖΟΛΑ, η ΠΕΙΡΑΪΚΗ- ΠΑΤΡΑΙΚΗ, τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ και η ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ, το ΑΙΓΑΙΟ, η ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ, ο ΒΟΜΒΥΞ, η ΒΙΟΣΟΛ, και η ΒΙΑΜΑΞ, ο ΜΑΛΤΣΙΝΙΩΤΗΣ και ένα σωρό άλλες που δεν θυμάμαι και ο κόσμος έμεινε στο δρόμο, ενώ οι συνδικαλιστές αφού φάγανε τον άμπακο με το ΠΑΣΟΚ τώρα που το πήρε η κατρακύλα μετακόμισαν ξεδιάντροπα στο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν το μεγάλο τους φαγοπότι.

Δείτε το "πόθεν έσχες" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις δηλώσεις πού έκαναν αναγκαστικά στη Βουλή και θα καταλάβετε για το μέγεθος της απάτης, πως οι χορτάτοι νοιάζονται δήθεν για το λαό.

Οι μπαχαλάκηδες αναρχοαυτόνομοι πάλι, παρέα με όλα τα κακοποιά στοιχεία που μαζευτήκανε στην Ελλάδα, έχουνε βαλθεί να μην αφήσουν μαγαζί για μαγαζί ανοιχτό στο κέντρο της Αθήνας καίγοντάς το και κατακλέβοντάς το.

Ο αναρχισμός και οποιοσδήποτε ...ισμος... επιδιώκει και θέλει θύματα για να τα εκμεταλλευτεί. Θυμόσαστε τον Σωτήρη Πέτρουλα που έχασε τη ζωή του σε διαδήλωση πριν το πραξικόπημα τον Ιούλιο του 1965;

Διαδηλώσεις κάθε χρόνο στη μνήμη του για μπάχαλο και μετά η λήθη.

Σήμερα ποιός τον θυμάται; Κανείς από τους παλιούς του συντρόφους, μόνο οι συγγενείς ίσως του ανάβουν ακόμα κα να κεράκι στον τάφο του.

Μετά είχαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου με δεκάδες θύματα θαμμένα στο νεκροταφείο Ζωγράφου, που μετά από έρευνες που έγιναν με μπουλντόζες δε βρέθηκε κανένα. Κλάμα και οδυρμός για την νέα κοπέλα που σκότωσε το τανκ ρίχνοντας την σιδερένια πόρτα του Πολυτεχνείου την καημένη Ιλεάνα και τελικά αποκαλύφθηκε πως όλα ήταν μια καλοστημένη απάτη.

Για τον θάνατο του Αξαρλιάν κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν ανήκε στο χώρο της αριστεράς. Αυτός πήγε αδιαδήλωτος και ανεκμετάλλευτος!

Τελευταία πρόφαση για μπάχαλο, έχουμε το θάνατο σε διαδήλωση ενός παιδιού του Γρηγορόπουλου που ήταν ενταγμένος στον αναρχικό χώρο και κάθε χρόνο καίγεται η Αθήνα. Άλλο ένα θύμα προς εκμετάλλευση.

Αυτές τις μέρες μας προέκυψαν οι σπουδές του Ρωμανού, φίλος και ομοϊδεάτης του Γρηγορόπουλου, που όπως υποστηρίζει η αυτοπροσδιοριζόμενη αριστεροπροοδευτική κοινή γνώμη, έχει το παιδί δικαίωμα στις σπουδές χωρίς να τον ρωτήσουν αν θέλει να σπουδάσει. Μόνος του δήλωσε πως δεν τον νοιάζουν οι σπουδές και άρχισε απεργία πείνας και πως θέλει όταν βγεί να φάει το λαρύγγι του υπουργού δικαιοσύνης.

Ζήτω η αναρχία αναφώνησε μόλις έμαθε πως η "πολιτεία" του έκανε το χατίρι και θα του επιτρέπει να βγαίνει έξω για "σπουδές" με παρέα τις ορδές των ανεγκέφαλων μπαχαλάκηδων να τον επευφημούν και να τον ακολουθούν για συμπαράσταση.

Ο ελληνικός λαός υποφέρει τα πάνδεινα και τούς πολιτικούς το μόνο που τους νοιάζει είναι να παραμείνουν στις καρέκλες τους και να παίρνουν τον παχυλό μισθό τους που πληρώνουμε όλοι εμείς και να κυκλοφορούν με πανάκριβες κουρσάρες .

Οι ξένοι και οι ντόπιοι εξουσιαστές ουρλιάζουν για τα συμφέροντά τους που κινδυνεύουν να χαθούν και όχι για το δικό μας καλό όπως διατείνονται.

Ξαναψηφίστε τους για να συνεχίσουν το έργο που έχουν αρχίσει για το ολοσχερές ξεπούλημα του ζωτικού μας χώρου.

Θα μου πείτε και τι να ψηφίσουμε ρε φίλε, τον ΣΥΡΙΖΑ; Τον εμπιστεύεσαι;

Όχι καλοί μου φίλοι δεν τον εμπιστεύομαι γιατί οι άνθρωποι που ανδρωθήκανε μέσα σε αριστερές γιάφκες από νεολαίοι δεν είναι ικανοί για έργο αλλά για διαμαρτυρία και μπάχαλο. Γέρικο μουλάρι ντορό δεν αλλάζει.

Όλοι αυτοί που υποδύονται τους πολιτικούς μας ταγούς είναι υπάλληλοι του διεθνούς κεφαλαίου και διεκπεραιώνουν όλες τις εντολές που τους παραδίδονται για να παραμείνουν στην εξουσία, αφού τους έχουν δεμένους με τις υπογραφές τους, αλλά και με ένα σωρό παρανομίες που γνωρίζει και τους κρατάει δεμένους ο Χρηστοφοράκος και η Μέρκελ.

Κανένας σοβαρός πολίτης που σέβεται τον εαυτό του δεν ασχολείται με την πολιτική ( εκτός κι' αν είναι τρελός ή πατριώτης ) και θα είναι ένα ακόμα λάθος να εμπιστευτούμε και πάλι αυτούς που μας έφεραν σ' αυτό το οικονομικό χάλι και την διεθνή ανυποληψία .

Ψηφίζοντας και πάλι τους ίδιους, ο ζωτικός χώρος σου βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Σου αρπάξανε τις όποιες αποταμιεύσεις σου για ώρα ανάγκης, σου φάγανε τις συντάξεις και το επικουρικό, σου περικόψανε τους μισθούς, τώρα σου αρπάζουνε σε μια νύχτα και το σπιτάκι σου και εσύ είσαι έτοιμος να τους ξαναψηφίσεις για επιβράβευση για όσα κάνανε εις βάρος σου τόσο χρόνια.

Την υπογραφή σου, την "αυτή" σου και την ψήφο σου, σκέψου πάρα πολύ καλά που θα την βάλεις, γιατί τώρα ξέρεις και μην ξαναπείς πως δεν ήξερες.
" δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα".
Κώστας Βάρναλης
Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top