Select Menu





Βλέποντας στιγμιότυπα από την επίσκεψη Schulz, μου γεννιούνται και πάλι πλήθος ερωτημάτων...

Δεν θέλω να σας πονοκεφαλιάσω, παραθέτω μόνο ελάχιστα εξ αυτών:


1) Γιατί ο Σαμαράς πήγε σε εκλογές γνωρίζοντας ότι θα τις χάσει; Μη μου πείτε ότι υπήρχε το θέμα της προεδρικής εκλογής γιατί θα μπορούσε να προτείνει η κυβέρνηση ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής, από τον κεντροαριστερό χώρο, ακόμα και από την παραδοσιακή αριστερά.

2)Γιατί η Τρόικα εξώθησε τα πράγματα στα άκρα στο Παρίσι ενώ ήξερε ότι εφόσον έκανε κάτι τέτοιο, στραγγάλιζε την κυβέρνηση- που κατά γενική ομολογία της έκανε όλα τα χατήρια- και την οδηγούσε σε πρόωρες εκλογές ανεξάρτητα από την προεδρική εκλογή;

3) Γιατί γνωστός μου με διασυνδέσεις στο City του Λονδίνου μου είπε τον Αύγουστο του 2012 ότι είχε από τότε προαποφασισθεί από διεθνή κέντρα εξουσίας να μας φέρουν τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό μετά τον Σαμαρά; Αληθεύουν οι φήμες για σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας σε τουλάχιστον 4, πιθανώς και 5 κρατίδια;











Υ. Γ : Δεν ψήφισα ποτέ μου Σαμαρά/Πασόκ. Γενικότερα δεν ψηφίζω γιατί δεν πιστεύω στον κοινοβουλευτισμό όπως έχει καταντήσει. Εϊμαι υπέρμαχος ενός πραγματικά δημοκρατικού πολιτεύματος & Συντάγματος με άμεση συμμετοχή του πολίτη καθώς και διάκριση εξουσιών και θεσμών που προάγουν την Ισονομία, την Ισηγορία & την Ισοπολιτεία. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top