Select Menu



Μια όμορφη, πλούσια και πλήττουσα κυρία, η Έλενα Χρυσού, επιδιώκει μια κάποια περιπέτεια, κάνοντας τη γνωριμία ενός πολυάσχολου εκατομμυριούχου, πλην όμως μοναχικού άνδρα, του Θάνου Βεργή. Εκείνος την περνά για κολ γκερλ, από αυτές που συνήθως του προμηθεύει η κυρία Νατάσα που είναι υπεύθυνη σ’ έναν γνωστό οίκο μόδας.

 Ωστόσο μια περίεργη δολοφονία στο περιβάλλον τους διαταράσσει τη σχέση τους κι εκείνη εξαφανίζεται από τη ζωή του, παρότι το αίσθημά τους είναι αμοιβαίο. Τελικά η αστυνομία ανακαλύπτει τον δράστη του εγκλήματος στο πρόσωπο του συζύγου της κακοποιημένης κοπέλας. 

Μια ταινία προκλητική για την εποχή της, με σταρ τον Άγγελο Αντωνόπουλο και την Έλενα Ναθαναήλ. Εφοπλιστές, jet set, ελικόπτερα, καμπάνες στον Αστέρα, call girls σε συνδυασμό με αστυνομικό μυστήριο συνθέτουν το παζλ της κλασικής πλέον ταινίας, σε σενάριο και παραγωγή του Κλέαρχου Κονιτσιώτη. Ίσως ήταν ο μόνος που κατάφερε να πείσει τους πρωταγωνιστές του να γυρίσουν τόσο προχωρημένες σκηνές. Μιλάμε για το 1972. Η ατμοσφαιρική ερωτική μουσική της είναι δημιουργία του Γιάννη Σπανού και η σκηνοθεσία του Ερρίκου Ανδρέου.




https://kopanakinews.wordpress.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top