Select Menu


Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη της έλαβαν την απόφαση να δοθεί στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων από ένα αντίγραφο του επίμαχου υλικού που έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΛ κα στο οποίο, όπως καταγγέλλουν οι βουλευτές του κόμματος, καταγράφεται η απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Ωστόσο, η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής αναμένεται να συνεδριάσει ξανά αύριο με μοναδικό θέμα της το τι θα γίνει με το υλικό αυτό που έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΛ.

Η βουλευτής του κόμματος του Πάνου Καμμένου Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η οποία είναι και μέλος της επιτροπής δεοντολογίας, εξερχόμενη της συνεδρίασης και ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους για το εάν έχει δει το υλικό αυτό απάντησε θετικά. «Το έχω δει λέγονται συνταρακτικά πράγματα μέσα», είπε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε ότι «το υλικό που θα δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς είναι μονταρισμένο και περιλαμβάνει εικόνες από την πρώτη συνάντηση και ήχο από τη δεύτερη συνάντηση. Ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα. Το κάναμε για να είναι πιο ευκρινές και ζουμερό».

Σε ερώτηση των κοινοβουλευτικών συντακτών εάν γνωρίζει ποιος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τον οποίο επίσης αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν (κάτι που είχε αναφέρει νωρίτερα ο κ. Καμμένος) η κυρία Τσαρουχά απάντησε καταφατικά και μάλιστα ανέφερε ότι πρόκειται για την κυρία Ελενα Κουντουρά.

iefimerida.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top