Select Menu


Αυτοί οι «Άνθρωποι» που αυτοονομάζονται Σωτήρες μας και Πατριώτες, εδώ και τέσσερα χρόνια με τις πρακτικές που ακολουθούν, συντελούν στην απόλυτη καταστροφή του μέλλοντος μας, αλλά δυστυχώς και των υπόλοιπων γενεών που θα ακολουθήσουν. 

Γράφει ο Πλούταρχος Πάστρας

Πως το πραγματοποιούν όλο αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο; Βάζοντας φυσικά αλλεπάλληλα οικονομικά φράγματα, εν ονόματι της πολυπόθητης οικονομικής ανάπτυξης, ανάμεσα στα σκαλοπάτια της οικονομικής εξέλιξης όλων μας, για μια καλύτερη οικονομικά διαβίωση στο σύντομο αλλά και στο απώτερο μέλλον. 

Ακόμη χειρότερο, όμως, είναι το γεγονός ότι οι πολιτικές αυτών των «Εραστών» της Εξουσίας, πρεσβεύουν πλέον την πλήρη υποταγή της Ελληνικής παιδείας και του Ελληνικού πολιτισμού, στον βωμό της Απολίτιστης και Ανθελληνικής Ιδεολογίας, η οποία ακούει στο όνομα, Παγκοσμιοποίηση.
Η Ελλάδα, λοιπόν, βάλετε με ένα στρατηγικό σχέδιο από όλες τις πλευρές, όπως την οικονομική, την πολιτιστική, της παιδείας, της θρησκείας και της παράδοσης της, με βόλια που προέρχονται από την άλλοτε πρέσβειρα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, την Ευρωπαϊκή «Ένωση». 

Μία Ευρωπαϊκή «Ένωση» που σταδιακά την τελευταία δεκαετία, έχει μεταλλαχθεί σε ένα άπονο, αντιδημοκρατικό και Γερμανοκρατούμενο «Τέρας», το οποίο στο βωμό των Γερμανικών Συμφερόντων, στρέφεται εναντίων των Ευρωπαϊκών Κρατών, κυρίως του Νότου, και ειδικά ενάντια στην Ελλάδα, κηρύσσοντας έναν άτυπο «οικονομικό πόλεμο» του οποίου τα αποτελέσματα είναι η Απόλυτη Φτωχοποίηση, η Οικονομική Εξαθλίωση, ο Εδαφικός της Διαμελισμός και το κυριότερο η Αφάνιση του Έθνους της. 

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, δυστυχώς έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται. Μαζί, όμως, καλά κρατεί και η προπαγάνδα, η οποία πλέον ασκείται Απροκάλυπτα, με στόχο πάντα την θυσία του Έθνους μας, στον βωμό των Γερμανικών Συμφερόντων, με την πλήρη υποταγή του, ώστε να είναι τελείως ευάλωτος για να μπορεί να αποδέχεται εύκολα τη «θέληση» των Γερμανών, η οποία Διαμελίζει την Εθνική Συνείδηση του Ελληνικού Έθνους, μετατρέποντάς τον σε ένα Γερμανικό Ραγιά, ο οποίος Αποδέχεται τα Πάντα, όσο Οδυνηρά κι αν είναι γι' αυτόν. 

Ως πότε, όμως, Έλληνες θ' αφήνουμε αυτές τις ανθελληνικές πολιτικές που πρεσβεύουν οι εδώ κυβερνώντες πολιτικοί μας, να μας «θερίζουν» κυριολεκτικά και να κυβερνούν το «Καράβι» που λέγεται Ελλάδα; 

Ως πότε Έλληνες, θα τους αφήνουμε να μας κατασπαράζουν οικονομικά, να μας βγάζουν έξω από τα σπίτια μας και να μετατρέπουν την Υγεία μας, σε μία Ρώσικη Ρουλέτα; 

Ως πότε θα τους αφήνουμε να αποξυλώνουν τον ένδοξο πολιτισμό μας, να καταστρέφουν την ΠΑΙΔΕΊΑ μας και να «Σκοτώνουν» Πνευματικά τα ΠΑΙΔΙΑ μας; 

Ας αφυπνιστούμε, λοιπόν Έλληνες, γιατί πρέπει να καταλάβουμε πως ζούμε ένα ακόμη '21. Η Ιστορική μας Ευθύνη είναι μεγάλη και πρέπει ν' αντισταθούμε πριν Εξαφανιστούμε!
Αυτός ο πόλεμος που μας έχει κηρυχθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, χάνετε συνεχώς. Για να τον κερδίσουμε, όμως, και να βρεθούμε επιτέλους Ελεύθεροι, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν χρειαζόμαστε ούτε τουφέκια, ούτε καλάσνικοφ, αλλά ούτε και μπαζούκας. Τα όπλα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε είναι το Ελληνικό Πνεύμα, η Ελληνική Παιδεία και η Ελληνική Ψυχή μας! 

Με αυτά τα όπλα, ήρθε η στιγμή ν' Αγωνιστούμε με γνώμονα την Σωτηρία της Πατρίδας μας, ενάντια σ' αυτόν τον ανελέητο και ύπουλο εχθρό, ο οποίος έχει μόνο ένα όνομα το οποίο είναι «ΔΗΜΙΟΣ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ»!!! 

Όλοι μαζί, λοιπόν, οι Έλληνες, πέρα από κάθε κομματικό και ιδεολογικό προσανατολισμό, μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως καταφέρανε να διασώσουν το Ελληνικό Πνεύμα, τόσους αιώνες οι Ένδοξοι Πρόγονοί μας. 

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε Εμείς, αυτή την Σκυτάλη και με έναν Εθνικό Ελληνικό Αγώνα να Ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας, πριν μπει στην Πύλη της Δίνης της Εξαφάνισης του Μέλλοντος της.

Πλούταρχος Πάστρας
ploutarxospastras@gmail.com
www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top