Select Menu


Οταν το 2010 (πότε πέρασαν 4 χρόνια;) γράφαμε όλοι εδώ στο blog , ότι το μνημόνιο είναι πλιάτσικο για να σώσει τους πάντες εκτός από τους Ελληνες και την Ελλάδα ήμασταν «καταστροφολόγοι»

Τα 100δις που μας «χάριζαν» τότε ήταν μια παράταση ώστε να απορροφήσουν όλο το ρευστό και τον πλούτο και μετά να μας χρεοκοπήσουν όπως στην Αργεντινή.


Πρώτα με τους φόρους για τους απλούς πολίτες, έγινε έμμεσα κούρεμα των καταθέσεων που λίγα ή πολλά είχε ο καθένας και μετά με το PSI έκλεψαν τις συντάξεις όλων των Ελλήνων σε μια νύχτα.

Τώρα ο Σαμαράς δραπετεύει κι αφήνει τα παιδιά μας να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ποιος είπε ότι ο ΓΑΠ κι ο Σαμαράς δεν συνεργάστηκαν σε αυτό;

Για το 2015 έρχεται ο λογαριασμός 22δις
  • Φεβρουάριο-Μάρτιο 2,1δισεκατομμύρια στο ΔΝΤ και 1,9 δισ. ευρώ για τόκους 
  • Ιούνιο του 2015 η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει 2,62 δισεκατομμύρια ευρώ. 
  • Ιούλιο πρέπει να πληρώσει 5,12 δισεκατομμύρια 
  • Αύγουστο πρέπει να βρει άλλα 3,69 δισ. ευρώ! 
Το 2015, πάντως, για να έχουμε συνολική εικόνα, η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει στους δανειστές της περίπου 22,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ενώ το 2017 έρχεται και νέο φέσι 60δις (πίνακας), δηλαδή μετά από 7 χρόνια λιτότητας, 30% ανεργίας, μεταναστευτικής αιμορραγίας, δημογραφικής αιμοραγίας και «μεταρρυθμίσεων» θα χρωστάμε περισσότερα από ότι πριν τις «μεταρρυθμίσεις» και με τον μισό πληθυσμό και το μισό ΑΕΠ!

Ποιος φοβάται τα ειδικά δικαστήρια τώρα;

netakias.com


(με πληροφορίες από Δελαστίκ και ΠΠ)



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top