Select Menu

Το Buffalo έχει θαφτεί κάτω από το χιόνι, που σύμφωνα με τις αρχές ξεπερνά τα 2 μέτρα, ακόμη, ανακοινώνεται πως τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ολόκληρη η πόλη έχει παραλύσει, με την κυκλοφορία στους δρόμους της να είναι αδύνατη. Οι κάτοικοι, που περνούν εφιαλτικές στιγμές έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, με τη πολιτεία να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Ο φωτογράφος Derek Gee, και δημοσιογράφος ενός τοπικού ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης, αποφάσισε φωτογραφίσει το χιονισμένο Buffalo και να κάνει τον απολογισμό των ζημιών και των θυμάτων που άφησε πίσω της η ισχυρή χιονόπτωση της Τρίτης, υπολογίζεται πως το χιόνι μιας ολόκληρης χρονιάς σκέπασε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τους δρόμους της πόλης.

Ο Gee δήλωσε πως" Αυτή η χιονόπτωση ήταν αρκετά δύσκολο να καλυφθεί γιατί η ένταση με την οποία έπεφτε το χιόνι καθιστούσε αδύνατη τη πρόσβαση στα περισσότερα σημεία της πόλης. Για να δείξουμε στους αναγνώστες μας τι συνέβαινε σε αυτές τις περιοχές, έπρεπε να είμαστε δημιουργικοί. Μετά από την αξιολόγηση πολλών ιδεών καταλήξαμε ότι έπρεπε να τραβήξουμε τις φωτογραφίες από ψηλά. Με τη βοήθεια της κυβέρνησης, καθώς ο κυβερνήτης μας παραχώρησε ένα ελικόπτερο για μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το εγχείρημα." Παράλληλα, πρόσθεσε" Στόχος ήταν να δείξουμε τις περιοχές που δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα από την επέλαση του χιονιά."


Κατοικία στο Depew της Νέας Υόρκης, όπου ένα παχύ στρώμα χιονιού έχει καλύψει όλη την περιοχή.

Φορτηγά που έμειναν σταματημένα στη κεντρική λεωφόρο του Buffalo, με τους οδηγούς να περνούν τη νύχτα τους εγκλωβισμένοι σε αυτά.

Το πάρκο Orchard της Νέας Υόρκης, όπου δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχουν θαφτεί από το χιόνι.

Σπίτια στη δυτική Seneca, Νέα Υόρκη. Τα σπίτια μοιάζουν με ιγκλού, ενώ εκφράζονται φόβοι για την κατάρρευση των στεγών τους από το βάρος του χιονιού.

Το γήπεδο Ralph Wilson στο πάρκο Orchard, που έχει καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το χιόνι.

news247.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top