Select Menu


Και ξαφνικά μέσα στο χάος που επικρατεί στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, την ανεργία και τις κακές συνθήκες διαβίωσης πάρα πολλών ανθρώπων, εμφανίζεται στην τηλεόραση το διαφημιστικό σποτ που υπόσχεται δωρεάν ίντερνετ σε ολόκληρη τη χώρα.


Με έναν μάλλον κακώς διατυπωμένο τρόπο, που περισσότερο «εξευτελίζει» τη σημερινή νεολαία, μιας και δείχνει νέους ανθρώπους να βάζουν την παροχή του ίντερνετ ως κύριο γνώμονα στη καθημερινότητα τους, αντί να την ωθεί σε ορθούς τρόπους χειρισμού του. 

Και εύλογα μετά απ όλα αυτά αναρωτιέται κανείς: Πράγματι μας είναι τόσο απαραίτητο το δωρεάν ίντερνετ ή αυτό το έργο έχει απώτερους σκοπούς;

 Αν το καλοσκεφτούμε τα χρήματα που δαπανούνται για την επίτευξη ενός μάλλον δευτερεύοντος στόχου (δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα) είναι πάρα πολλά για να αφορούν «το καλό μας». 

Μήπως είναι κάποιος νέος, μοντέρνος αλλά και εξολοκλήρου νόμιμος τρόπος παρακολούθησης ολόκληρης της ζωής μας;

Αφού πλέον καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιεί το δωρεάν ίντερνετ, αυτομάτως θα «φακελώνεται». 

Με λίγα λόγια πλέον, με τη χρήση αυτού του συστήματος, ίσως κάποιοι μπορούν να μπαίνουν στο κάθε σπίτι…με ένα μόνο «κλίκ». 

Ορθό ή όχι δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που περιμένουν να δουν τόσο τη πραγματοποίηση του έργου αυτού όσο όμως και τις συνέπειές του.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top