Select Menu


Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει κάποια μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, από τη Βοσνία και την Αλβανία.

Διευκρινίζει, όμως, ότι η ροή ξένων μαχητών δεν είναι ένα θέμα που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.

"Σε γενικές γραμμές, έχουμε, φυσικά, εκφράσει την ανησυχία μας σχετικά με τη ροή των ξένων μαχητών μέσα και έξω από τη Συρία και το Ιράκ, με πολύ σαφείς όρους. Αυτό δεν είναι ένα θέμα το οποίο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πρόσθεσε:

"Γνωρίζουμε ότι από τις 15.000 ξένους μαχητές, τουλάχιστον 2.000 από αυτούς πιστεύουμε ότι είναι δυτικοί. Μπορώ να το δω αυτό πιο συγκεκριμένα ή αυτές τις συγκεκριμένες εκθέσεις και να δούμε αν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό".

news247

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top