Select Menu

Γράφει ο netakias

“Πού θα βρείτε τα λεφτά ;” ρωτούν όλοι!

Μα η απάντηση είναι πολύ απλή …ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΪΔΗΣ !

Αρκεί να πάρουμε άδεια Εθνικού Εργολάβου, γιατί μπορεί να θάβουμε ζωντανούς τους συνταξιούχους, τα παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία, αλλά στους Εργολάβους αμέσως βρίσκει δισεκατομμύρια !

Ποια είναι τα 5 έργα των συμβάσεων

• Ολοκλήρωση του άξονα Πάτρα- Αθήνα- Θεσσαλονίκη. 300 εκατ. Πρόκειται για τη δεύτερη και τελευταία δόση από τη χρηματοδοτική διευκόλυνση ύψους 650 εκατ. ευρώ

• Μετρό Θεσσαλονίκης (χρηματοδότηση ύψους 200 εκατ. ευρώ) για την επέκταση του δικτύου προς την Καλαμαριά. Η ΕΤΕπ έχει ήδη συγχρηματοδοτήσει τη βασική γραμμή του μετρό της Θεσσαλονίκης με προηγούμενα δάνεια συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ.

• Βελτίωση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (180 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για τη δεύτερη και τελευταία δόση από χρηματοδοτική διευκόλυνση συνολικού ύψους 415 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΗ

• Ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων. Σήμερα υπεγράφη δανειακή σύμβαση ύψους 65 εκατ. ευρώ ενώ η συνολική χρηματοδότηση από την ΕΤΕπ θα φθάσει στα 130 εκατ. τα νησιά.

• Κατασκευή του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης Μεγαλόπολης, που θα υποστηρίξει τη νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο της ΔΕΗ, καθώς και τη σύνδεση Νέα Μάκρη- Πολυπόταμος και μια σειρά μικρότερων έργων μεταφοράς. Η δανειακή σύμβαση φθάνει στα 70 εκατ. ευρώ και θα ακολουθήσει δεύτερη, ισόποση στήριξη από την ΕΤΕπ για τα συγκεκριμένα έργα.

netakias.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top