Select Menu


Οι ερευνητές και τα «λαγωνικά» του Διαδικτύου πιστεύουν ότι έχουν ανακαλύψει ήδη την τοποθεσία, όπου θα συνεδριάσει το 2015 η μυστικοπαθής Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα, η 63η Σύνοδος της Bilderberg, στην οποία θα συμμετάσχουν όπως πάντα εξέχοντα πολιτικά, οικονομικά και επιχειρηματικά στελέχη, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Ευρώπη. Η ακριβής τοποθεσία λέγεται ότι είναι το Interalpen-Hotel Tyrol, ένα απομακρυσμένο πεντάστερο ξενοδοχείο στα βουνά της Αυστρίας.


Η τοποθεσία επιβεβαιώθηκε εμμέσως από την αυστριακή αστυνομία, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA. Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις ασφαλείας, επιβεβαίωσε ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η αστυνομία, σύμφωνα με αυστριακά δημοσιεύματα, έχει αρχίσει επίσης να προετοιμάζεται για τις καθιερωμένες διαμαρτυρίες που συνοδεύουν τις συνόδους της Λέσχης.

Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από δάση και βουνά, ενώ βρίσκεται κοντά σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, και όχι πολύ μακριά από το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του ξενοδοχείου, «το συγκρότημα βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300 μέτρων, σε μια μαγευτική τοποθεσία των Τυρολέζικων Άλπεων και προσφέρει πανοραμική θέα στις εντυπωσιακές βουνοκορφές».


Το ξενοδοχείο, που ανήκει στον ελβετικό κολοσσό Liebherr, διαθέτει ένα συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 400 ατόμων, ενώ έχει ξαναφιλοξενήσει τα μέλη της Λέσχης το 1988, πριν από 27 χρόνια.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε θα είναι η τρίτη φορά που η Σύνοδος πραγματοποιείται στην Αυστρία.

Οι Σύνοδοι πραγματοποιούνται συνήθως στις αρχές Ιουνίου. Εάν κάποιος απευθυνθεί στο ξενοδοχείο για δωμάτιο εκείνη την περίοδο, θα διαπιστώσει ότι όλα τα δωμάτια είναι «κλεισμένα» για τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου.

Φαίνεται ότι τα μέλη της ειδεχθούς συμμορίας που κυβερνά τον πλανήτη αποφάσισαν να απομονωθούν μετά το «φιάσκο» της φετινής Συνόδου στην Κοπεγχάγη της Δανίας, όπου οι δημοσιογράφοι μπορούσαν εύκολα να τους εντοπίσουν.

apocalypsejohn

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top