Select Menu


Μια ενδιαφέρουσα σκέψη με αφορμή τις επίκαιρες καταστάσεις, αλλά και με Αριστοφάνεια σατιρικότητα προς τις υπάρχουσες προστριβές Ανατολής και Δύσης.,.

Πως να αποφύγουμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο:

Το 2011 το βραβείο Νόμπελ δόθηκε σε μια γυναίκα, την Λεϋμά Γκμπόουι (Leymah Gbowee, a social worker and activest).

Η Leymah Gbowee κινητοποίησε και οργάνωσε τις γυναίκες χωρίς εθνικές ή θρησκευτικές ταμπέλες (Women of Liberia Mass Action For Peace), για να δώσει ένα τέλος στον μακροχρόνιο πόλεμο της Λιβερίας που είχε ξεκινήσει το 2003 με μεγάλες απώλειες πληθυσμού και για να διασφαλίσει την συμμετοχή των γυναικών στις εκλογικές διαδικασίες

Με ποικίλους τρόπους δραστηριοποιήθηκαν άλλα εκείνο που παρουσίασε ενδιαφέρον στα παγκόσμια ΜΜΕ ήταν η αποχή από το σεξ το οποίο έφερε και το επιθυμητό αποτελέσματα.


Ίσως εάν οι σημερινές γυναίκες ( σύζυγοί, αρραβωνιαστικιές, φιλενάδες) σταματήσουν να διευκολύνουν αυτές τις ανάγκες στους πολιτικούς, στρατιωτικούς και συμβουλάτορες να αποφύγουμε τον 3ο Π.Π. 

George Cyros

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top