Select Menu


Ελλάδα. Μια Χώρα με τεράστια Ιστορία. Τιμημένη και δοξασμένη. Με χιλιάδες τόννους χυμένο στο χώμα αίμα των παιδιών της, για να παραμείνει Ελεύθερη και ατόφια.

Μόνο για αυτό ; Όοοοοοχι !

Και για να εκλεγεί η ρεπούση και για να πρωτεύσει η δραγώνα με τα ανθελληνικά και μειοδοτικά ιστορικά τους τσιτάτα. Η ρεπούση των 1601 ψήφων.

Ήταν άραγε επαρκής αυτή η εκλογή για να δείξει στο φιλοθεάμον κοινό και για να επιβεβαιώσει την γραφή ενός εκ του olympia.gr προ καιρού όπου είχε τίτλο : "σφικτά βυζιά".

Αναρωτιόμουν επί καιρό, για το ποιες είναι οι παράμετροι σύμφωνα με τις οποίες τα εκλογικά επιτελεία, ... επιλέγουν άτομα για υποψηφίους βο(υ)λευτές και κυρίως, τι είναι αυτό που προσελκύει θύματα. Ψηφοφόρους ήθελα να πω. Ποιο είναι το τυράκι στην φάκα ρε παιδί μου ;

Σε καμία των περιπτώσεων δεν λέω πως ο σεξισμός είναι παράμετρος επιλογής, ΑΛΛΑ έχω απορία, τι είναι αυτό που ώθησε 293 (!!!!) ιδιώτες (σε καμία περίπτωση Πολίτες) να ψηφίσουν μια 50άρα κοπέλα αισθητικό, και αυτή να μπει (μετά από 2 προκάτοχες αποχωρήσεις) στο κΥνοβούλιο ;

Είναι σαφές πως είναι ηλίθιο να κρίνουμε και να συγκρίνουμε μεταξύ ανθρώπων. Επί παραδείγματι, τι να πούμε ; Πως ο μπόμπολας αποδίδει πιο πολλά στην κοινωνία λόγω των ανεμογεννητριών του (που μας αύξησαν για λόγου του ν% το ρεύμα και έρχεται και άλλη αύξηση σε 4 μήνες) σε σχέση με το Μήτσο που πουλάει μανταλάκια για να βγάλει το ψωμί του ; Δεν στέκει και είναι άηθες.

Έλα όμως που βλέποντας την αγαπητή (άρχισα τα μούσια) μαρία σταυρινούδη - σοδη εκ Χίου ορμώμενη να παίρνει θέση βο(υ)λευτή στο κΥνοβούλιο ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, και αναρωτιέμαι ο άνθρωπος. Τι θα δώσεις αγαπητή στον Ελληνισμό ;

Κακά τα ψέματα, στην παρούσα φάση, δεν έχουμε ανάγκη από μασάζ και κρέμες για να φτιάξουμε δερματάκι. Μας το φτιάχνει καθημερινά το δίδυμο σαμαράς - μπενιζέλος...

Εσύ ΡΕ ψηφοφόρε, τι ψήφισες ;;;;
ΕΣΥ ΡΕ που είσαι ΙΔΙΟΣ με αυτόν που ζητωκράυγαζε χθες υπέρ του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ, τι σκατά προσδοκούσες και ψήφισες ; Γιατί ρε ψήφισες ; Τι έκρινες ;

Τι στον διάβολο κάνω λάθος ΡΕ που πιστεύω μια ρήση ενός συναγωνιστή μου, του Καζάκη που λέει : "Αυτός που θέλει αγώνα, δεν καλεί απλά τον κόσμο στο δρόμο, αλλά βάζει πρώτα αυτός το κεφάλι του στον ντορβά".

Σε ποιον "ντορβά" ΡΕ θα βάλει το κεφάλι της η ρεπούση ή η σόδη ;

Άντε μη πω τίποτα απογευματιάκα και θα στηθεί και νόμος που δεν θα μας επιτρέπει (λέει) να λέμε " Ο τάδε παρατρεχάμενΟς του ΓΑΠ είχε γκόμενΟ Μεξικάνο" και άλλα πολλά, καθώς θα κινδυνεύουμε να κακοχαρακτηριστούμε από τους ... ανοικτόμυαλους εκσυγχρονιστές. (ΠΑΣΟΚ + ΝΔ + ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζουν τον νέο νομοσχέδιο περί προσβολής πούστηδων !!!!).

Αυτήν την Ελλάδα, των χιλιάδων ετών, της τρομακτικής προσφοράς σε νέα και αρχαία Ιστορία, αυτήν που έχει απομείνει από τα "άρπαξε να έχεις, σνίφαρε μέχρι και την άχνη ζάχαρη και γάμησε ότι κινείται" (του εκσυγχρονιστή πέτρου "klik" και του θέμου "όλα") ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.

Υ.γ. για την ιστορία, διευθυντής του ... περιοδικού "klik" ήταν ο ποταμίσιος σταύρος θεοδωράκης.

"Τέσπα" που λεν και οι νεό-μαγκες. Πάρτε λίγο μάτι τώρα από την στιγμή του όρκου (χαχαχα) της νέας εθνομητέρας ..... και ψηφίστε ΞΑΝΑ τα ίδια και τα ίδια. 


... και μετά παραπονεθείτε που θα φύγουν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας για την ξενιτιά και θα ψοφήστε χωρίς ένα χέρι δικό σας στο προσκέφαλο. 

....ελληνάρες ε ελληνάρες ....

George Theodore Kanellakis

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top