Select Menu


Σε χθεσινό δημοσίευμα είχαμε αναφερθεί στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Ουάσιγκτον και Δαμασκού για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Συρίας. Οι χθεσινές αναγνωριστικές πτήσεις των αμερικανών στον εναέριο χώρο της Συρίας αποτέλεσαν σημείο αμφιλεγόμενο για τον Τύπο. Και όμως υπάρχει συνεργασία Συρίας και ΗΠΑ.

Αποκλειστικές μας πηγές από τη Συρία μόλις μας ενημέρωσαν ότι αυτήν ακριβώς τη στιγμή η αμερικανική αεροπορία σε συνεργασία και συντονισμό απόλυτο με τη συριακή κυβέρνηση πραγματοποιεί πτήσεις πάνω από τη Β. Συρία. Ενημερώνουν τον αραβικό συριακό στρατό για όλες τις ακριβείς θέσεις των τρομοκρατών του ισλαμικού Κράτους στην περιοχή.

H αμερικανική στρατιωτική τεχνολογία χρησιμοποιείται δίνοντας ακριβές σήμα στην συριακή αεροπορία η οποία απ’ ότι μας μεταφέρουν οι πηγές μας είναι η πρώτη φορά που βομβαρδίζει μέσα στη νύχτα τόσο εντατικά. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι “δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοια νύχτα”.


Μάλλον η στροφή της πολιτικής των ΗΠΑ έστω και ανομολόγητα είναι γεγονός. Η ευχή του μάρτυρα χριστιανού για εξουδετέρωση του Ισλαμικού Κράτους να φθάσει στον Ουρανό.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά, dimpenews.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top