Select Menu


Ο παραλογισμος που ζουμε σε αυτη τη χωρα πραγματικα δεν υπαρχει.

Η Τραπεζα Πειραιως και η Eurobank οι οποιες ανακεφαλαιοποιηθηκαν με χρηματα του Ελληνικου Δημοσιου για να μην χρεοκοπησουν,δηλαδη με λεφτα των φορολογουμενων στην Ελλαδα και με τοκογλιφικα δανεια που πηρε η χωρα απο τους "δανειστες"...δινουν τωρα δανεια στους πολιτες... για να ξεχρεωσουν τις οφειλες τους...προς το Ελληνικο Δημοσιο!!!


Με αλλα λογια...Τραπεζες οι οποιες σωθηκαν με δικα μας λεφτα...δινουν τωρα στο κοσμο, τα χρηματα που τους δωσαμε μεσω των φορων και των κατα παραγγελια δανειων που πηρε η Ελλαδα για να σωσει το Τραπεζικο συστημα...με την μορφη εντοκων δανειων.

Ουσιαστικα ειναι σαν να δανειζεις σε καποιον λεφτα...και αυτος αντι να σου τα επιστρεφει οταν τα χρειαστεις...να σου τα δινει πισω...με τη μορφη δανειου με τοκους!!!

Καλα κανουν οσο δεν αντιδρα κανενας.

Η εν λογω διαφημισεις των τραπεζων...ειναι τουλαχιστον προκληση...

ΠΡΕΖΑ TV

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top