Select Menu


Ένας Γερμανός Υπουργός κατηγορεί το Κατάρ για χρηματοδότηση των ισλαμιστών στο Ιράκ.Συγκεκριμένα,ο Υπουργός Αναπτυξιακής Βοήθειας ”Gerd Muller” είπε:««Ποιος χρηματοδοτεί τα ισλαμιστικά στρατεύματα;νομίζω το Κατάρ»».

Ο Γερμανός Υπουργός υποστηρίζει ότι το Κατάρ επέλεξε να χρηματοδοτήσει τους τζιχαντιστές του Ιράκ,προκειμένου να πραγματοποιήσουν το ”έργο” τους.Πρέπει να υπογραμμίσουμε πως τις συγκεκριμένες δηλώσεις τις παραχώρησε την Τετάρτη 20 Αυγούστου σε συνέντευξη του στο γερμανικό κρατικό κανάλι ”ZDF”.

Παράλληλα στον κρατικό κανάλι δήλωσε πως:««Κάθε κατάσταση κρύβει πάντα ένα ιστορικό»».Έπειτα μόλις ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο ««Ποιος χρηματοδοτεί αυτά τα στρατεύματα;»»,εκείνος απάντησε (κατηγορώντας με επιφυλακτικό τρόπο το Κατάρ) ««Νομίζω το Κατάρ»».

Εν κατακλείδι δήλωσε πως οι τζιχαντιστές δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα χωρίς χρηματοδότηση.

olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top