Select Menu


Με σκληρό τρόπο απάντησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τα μέτρα που ανακοίνωσε όσον αφορά τους μετανάστεςΕυθεία προειδοποίηση προς τους παράνομους μετανάστες ότι «θα σας βρούμε και θα εξασφαλίσουμε ότι θα πάτε πίσω εκεί από όπου ήρθατε» απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον εν μέσω των επιθέσεων από τους εργατικούς και του ευρωσκεπτικιστές ότι οι περιορισμοί στα επιδόματα που ανακοίνωσε δεν είναι αρκετά σκληρά.

Ο βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα διασφαλίσει πως οι μετανάστες από την ΕΕ θα απολαμβάνουν προνομίων για ένα διάστημα τριών μηνών αντί για τους έξι που ισχύει σήμερα, εκτός και αν έχουν ξεκάθαρες προοπτικές εργασίας στη χώρα. Σύμφωνα με την κυβέρνηση από το μέτρο αυτό θα εξοικονομηθούν 500 εκατ. λίρες τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Αν δεν έχετε δικαίωμα να είστε στη χώρα, θα απελαύνεστε, δεν πρέπει να είστε εδώ» συμπλήρωσε μιλώντας στο BBC.

Στο στόχαστρο της βρετανικής κυβέρνησης μπαίνουν τέλος και «μαϊμού» κολλέγια με τον Κάμερον να προειδοποιεί ότι «έχουμε ήδη κλείσει πολλά από αυτά και θα κλείσουμε ακόμα περισσότερα».


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top