Select Menu


Το όλο εγχείρημα θα καταγράφεται ημερησίως με κάμερες και θα προβληθεί από ειδική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ

Η ιδέα για το εγχείρημα φαίνεται πως ανήκει στον ίδιο τον Α. Σαμαρά, ο οποίος θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα διαπραγματευτικά χαρτιά, εν όψει της διαπραγμάτευσης του χρέους στις αρχές Σεπτεμβρίου. Έχει ήδη μοιραστεί το non-paper στους βουλευτές της ΝΔ με ευθύνη του Παπαμιμίκου και καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31 Ιουλίου.

Το ζητούμενο είναι να αποδείξουν στην πράξη οι βουλευτές της ΝΔ, πως τα 350 ευρώ που ορίστηκε ως κατώτατη εγγυημένη σύνταξη, είναι αρκετά για να ζήσει ένας άνθρωπος την οικογένειά του. Επίσης, κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν πως θα ισχυροποιηθούν τα επιχειρήματα όσων λένε πως τα 350 ευρώ που είναι το επίδομα ανεργίας, είναι υπέραρκετά για έναν νέο σήμερα.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει στην ΝΕΡΙΤ, από αρχές Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος φαίνεται πως θα παραιτηθεί και ο ίδιος από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις στελεχών του. Επικρατέστερος για τη θέση εμφανίζεται ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος πέρασε πρόσφατα τροπολογία στα θερινά τμήματα της Βουλής, η οποία επιτρέπει σε πολιτικό να είναι πρόεδρος δύο διαφορετικών κομμάτων.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πηγή του καναλιού, έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Α.Γεωργιάδης, Σ. Βούλτεψη, Α. Ντινόπουλος, Μ. Ταμήλος και ο Α. Ψυχάρης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top