Select Menu


Οι στρατιωτικές δαπάνες στο Αζερμπαϊτζάν το 2014, σε σύγκριση με το το 2013, έχουν αυξηθεί κατά 7,1%, είπε σε μια συνέντευξη με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ο υπουργός Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, στρατηγός Ζακίρ Χασάνοφ.

«Οι προβλεπόμενες για το 2014 στρατιωτικές δαπάνες του Αζερμπαϊτζάν σε σχέση με το 2013 αυξήθηκαν κατά 7,1%» - είπε ο υπουργός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, τα όπλα, πυρομαχικά και ο στρατιωτικός εξοπλισμός, έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την στρατιωτική ισορροπία μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, υπέρ της δεύτερης χώρας.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται από τον Αζέρο αξιωματούχο, η κυβέρνηση στο Αζερμπαϊτζάν εργάζεται για να ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της, με την απόκτηση νέων οπλικών συστημάτων.

«Πρόσφατα εντάχθηκαν σύγχρονοι πολλαπλοί εκτοξευτές ρουκετών Smerch, τακτικά πυραυλικά συγκροτήματα εδάφους-εδάφους Tochka-U, αντιαεροπορικά συγκροτήματα Buk-1MB, βαρέα άρματα μάχης T-90, πολλαπλοί εκτοξευτές θερμοβαρικών ρουκετών TOS-1A, αυτοκινούμενα οβιδοβόλα Msta-S» - είπε ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν.

fox2magazine

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top