Select Menu


Ο ιρακινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι πέντε ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έφτασαν στο Ιράκ έπειτα από σχετική συμφωνία με τη Μόσχα, με στόχο να προσφέρουν ενισχύσεις στη Βαγδάτη η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την προέλαση των ισλαμιστών ανταρτών.

«Τα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη Σουχόι Su-25 έχουν φτάσειστο ιρακινό έδαφος, γεγονός που θα ενισχύσει τη μαχητικότητα της ιρακινής Πολεμικής Αεροπορίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ιρακινό υπουργείο Άμυνας.

Στο μεταξύ ένας ιρανός αξιωματικός σημείωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να βοηθήσει το Ιράκ να αντιμετωπίσει τους ισλαμιστές μαχητές με τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποίησε η Τεχεράνη στη Συρία για να υποστηρίξει τον στρατό του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο ταξίαρχος Μασούντ Τζαζαγερί, αναπληρωτής διοικητής του γενικού επιτελείου στρατού και αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης, δήλωσε στο ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Άλαμ ότι η απάντηση της Τεχεράνης στους αντάρτες θα είναι «βέβαιη και σοβαρή».

hassapis-peter

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top