Select Menu


Ενα κανονικό κίνημα έχει εκδηλωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και όχι μόνο- που σχεδόν απαιτεί να είναι υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ για τους Δημοκρατικούς η Χίλαρι Κλίντον. Με τις εκλογές να πρόκειται να διεξαχθούν το 2016 οι φήμες αναζωπυρώνονται μετά και την αποκάλυψη μυστικού δείπνου που είχε η Κλίντον με τον Ομπάμα.

Ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου δήλωσε off the record πως «ο πρόεδρος γευμάτισε ανεπίσημα και ιδιωτικά με την Κλίντον στο Λευκό Οίκο το απόγευμα». Αν και η σχέση τους δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, μετά τη συνεργασία τους αναπτύχθηκε έντονη χημεία και σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

Η 66χρονη Χίλαρι Κλίντον προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ώστε να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (από το 2009 έως τις αρχές του 2013,) δεν έχει πάντως αποσαφηνίσει ακόμη τις προθέσεις της.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση των Ομπάμα και Κλίντον ήταν στα εγκαίνια για το μουσείο που άνοιξε προς τιμήν της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

iefimerida.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top