Select Menu


Όχι φίλε δεν ψηφίζουμε. Το πρόβλημα μας δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόσωπο, ούτε καν με το σκυλολόι των νεοφιλελεύθερων ακροδεξιών. 

Το πρόβλημα μας έχει να κάνει με ένα ολόκληρο σύστημα, με όλη την πολιτική και οικονομική ελίτ, που χρόνια, δεκαετίες, μοίραζε ατζέντες και ρόλους, περίπου, στα ίδια πρόσωπα και ο κόσμος, οι πολλοί καλοί άνθρωποι, έτρωγαν τα παραμύθια με τη σέσουλα για τον τάδε που ήταν αριστερός στο ΠΑΣΟΚ, για τον δείνα που ήταν φιλολαϊκός στη Νέα Δημοκρατία και πάει λέγοντας μέχρι προχθές που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο προερχόμενος από την Κεντροαριστερά, Κάρολος Παπούλιας, δήλωσε πανευτυχής γιατί η χώρα βγήκε από την κρίση.

Όχι φίλε δεν ψηφίζουμε. Αυτό το σύστημα έχει κλείσει τον κύκλο του και αυτό φαίνεται και...
από τις εφεδρείες του, την Μπακογιάννη, τον Αβραμόπουλο, τον Χρυσοχοϊδη και την Διαμαντοπούλου, τις οποίες θα ρίξει σύντομα στη μάχη μετά το οριστικό ναυάγιο της συμμορίας του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Αν δεν φτιαχτούν τώρα τα θεμέλια για μία καλή – αριστερή διακυβέρνηση αυτό το σύστημα θα παραμείνει στον κλειστό κύκλο του και θα σαπίζει μέσα σε αυτόν, θα ξερνάει σκατά και ναζίδες. Πάνω μας. Αν δεν φτιαχτούν τώρα γερά θεμέλια το καλοκαίρι μίας καλής – αριστερής διακυβέρνησης θα είναι σύντομο.

Στις 25 Μαϊου φίλε θα τους ισοπεδώσουμε, θα τους σκορπίζουμε στους πέντε ανέμους, θα τους τσακίσουμε τα πρέκια, δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν ξανά κεφάλι για πάρα πολλά χρόνια. Αλλά όλα αυτά δεν φτάνουν, χρειάζεται να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα, για να δουλέψει το δημόσιο νοσοκομείο, για να δουλέψουν τα δημόσια σχολεία, για να μην είναι άνεργοι όλοι οι νέοι άνθρωποι, για να μην μαζεύουν οι συνταξιούχοι σέντσι – σέντσι τα λεφτά για να αγοράσουν ένα γαμημένο μπουκάλι γάλα. Στις 25 Μαϊου φίλε ρίχνουμε τα θεμέλια για την Αξιοπρέπεια, για μία ζωή που θα έχει γεύση από γιορτή και όχι από σκατά. Και μην ξεχνάς, η απελπισία περίστροφο και σφαίρες οι ανάγκες.

Ο alterthess ιανός

Από alterthess μέσω greki-gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top