Select Menu


Πιστός στα «δημοκρατικά» του ιδεώδη, ο Νίκολα Γκρουέφσκι πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ και αρχηγός του κυβερνόντος εθνικιστικού κόμματος VMRO, τα βάζει τώρα με τους δημοσιογράφους και με Μη Κυβερνητική Οργάνωση παρατηρητών των εκλογών.

Η ΜΚΟ με την ονομασία Civil Center for Freedom (CCF) δημοσιοποίησε στον τύπο της ΠΓΔΜ πολλές «πονηριές» του Γκρουέφσκι και του κόμματός του κατά την προεκλογική περίοδο που διανύει η ΠΓΔΜ. Τα συμπεράσματα της έκθεσης της ΜΚΟ δημοσίευσε η σκοπιανή εφημερίδα «Σλομπόντεν Πεκάτ», προκαλώντας έκρηξη οργής του Γκρουέφσκι.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΜΚΟ, ο Γκρουέφσκι επιβάλει στους δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους να παρευρίσκονται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματός του. Ακόμα και οι διευθυντές των σχολείων έχουν λάβει εντολή να μεταβαίνουν, μαζί με τα παιδιά των σχολίων στις συγκεντρώσεις, για να προσθέτουν «όγκο» σε αυτές!

Ο Γκρουέφσκι, έξαλλος, κατηγόρησε την εφημερίδα και την ΜΚΟ ότι «εργάζονται προς όφελος της αντιπολίτευσης». «Οι πολίτες θεωρούν τον Μπράνκο Γκερόσκι (ο διευθυντής της εφημερίδας) γελωτοποιό της δημοσιογραφίας, που ξεπουλά τα πάντα για να κερδίσει την προσοχή του κοινού. Προφανώς, κάνει ό,τι καλύτερο για να κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το ίδρυμα Σόροςκαι την αντιπολίτευση. Πρόκειται για ένα δουλικό, άθλιο υποκείμενο, υπηρέτη των αφεντικών του», ανέφερε η ανακοίνωσης του VMRO.

Με παρόμοιο τρόπο καταφέρθηκε και κατά της ΜΚΟ το κόμμα του Γκρουέφσκι, ώστε να υποχρεώσει την οργάνωση να εκδώσει ανακοίνωση, με τη οποία καυτηριάζει το «πεζοδρομιακό λεξιλόγιο του Γκρουέφσκι» και καταγγέλλει προσπάθεια φίμωσής της, ώστε να πάψει να καταγράφει τα κακώς κείμενα στην πολιτική ζωή της ΠΓΔΜ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top