Select Menu


To ενδεχόμενο η επιμήκυνση των δανείων στην Ελλάδα να φθάσει στα 50 χρόνια, παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Στο άρθρο της με τίτλο «50 χρόνια Τρόικα» η γερμανική εφημερίδα, αφού παρουσιάζει την Τρόικα ως τον πιο μισητό θεσμό και αναφέρεται στις περιπτώσεις της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, έρχεται και στο ελληνικό θέμα λέγοντας: «Στην περίπτωση της Ελλάδας η επιμήκυνση θα ξεπεράσει τα 30 χρόνια.

Στο τραπέζι βρίσκεται ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επιμήκυνσης, που θα αγγίζει τα 50 χρόνια.Για να διασφαλιστεί ωστόσο η βιωσιμότητα του χρέους, Ελλάδα και Πορτογαλία θα πρέπει να αυξήσουν τους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης. 

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να δοθεί μια νέα προοπτική ιδίως στους νέους, έτσι ώστε να μην θεωρούν ότι για τα επόμενα 30 χρόνια ο μόνος στόχος θα είναι η αποπληρωμή πιστώσεων και τόκων».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top