Select Menu

Οι μεγαλοφειλές που όλοι αγαπήσαμε. Λάμπουν χρόνια στις τηλεοράσεις, τα πάρτι, τις φιλανθρωπίες. Όταν συλλαμβάνονται, πηδάνε από τα παράθυρα του νόμου ξανά προς την ελευθερία.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα ενταχθούν στο άρθρο 99 και θα πάνε για πτώχευση.



Την ώρα που οι διωκτικοί μηχανισμοί κάνουν δικογραφίες και προσπαθούν να εισπράξουν κάποια από τα χρωστούμενα, ακριβά νομικά επιτελεία παίζουν με τους νόμους και με την νοημοσύνη μας.

Πώς το άρθρο 99 για την πτώχευση εταιρείας, γίνεται «πλυντήριο» των χρεών των μεγαλοφειλετών;

Πώς οι μεγαλοφειλέτες ωφελούνται από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου;
Γιατί οι περίφημες λίστες με τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό στο χρηματοκιβώτιο της Βουλής;

Πως γιγαντώθηκε το πρόβλημα του τηλεοπτικού σταθμού alter; Ποια η ευθύνη των τραπεζών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς;

Πώς ο διευθύνων σύμβουλός του alter, καταφέρνει να μένει μακριά από την τσιμπίδα του νόμου;

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει σε μια ακόμη εκπομπή για τους μεγαλοφειλέτες που γίνονταν πρότυπα επιχειρηματικότητας, επιτυχίας, φιλανθρωπίας και καλής ζωής για την ελληνική κοινωνία, την ίδια ώρα που ζημίωναν το Δημόσιο με υπέρογκα ποσά.

«Επειδή τίποτα, δεν είναι όπως φαίνεται»


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top