Select Menu


Κάποιοι ίσως να έχουν δεί εκείνη την κωμωδία απο τον Αμερικάνικο κινηματογράφο που σατύριζε τις εκλογές, όπου κάποιος κωμικός , αντί για δική του υποψηφιότητα, είχε βάλει ώς σλόγκαν το "none of the above". Δηλαδή αυτός που θα επέλεγε το ψηφοδέλτιο του, ουσιαστικά έδινε άκυρο σε όλους τους άλλους υποψηφίους. Πώς θα φαινόταν λοιπόν αν αυτό , γινόταν πραγματικότητα;

Στην Ρωσία του Πούτιν λοιπόν, επανήρθε η απόλυτα αρνητική ψήφος απο το ανώτατο δικαστήριο της Δούμα, που δίνει το δικαίωμα στους ψηφοφόρους να ρίξουν ενα απόλυτο ΟΧΙ σε κάλπες, υποχρεώνοντας μάλιστα να ξαναγίνουν έτσι εκλογές αν γίνουν πλειοψηδία... .... με μια σημαντική όμως λεπτομέρεια... όλοι οι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΝ και θα ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΝ απο τις επόμενες ψηφοφορίες ώς ακατάλληλοι. Αυτό θα υπάρξει στις επόμενες τοπικές εκλογές αυτοδιοίκησης στην Ρωσία.

Μαθήματα δημοκρατίας απο μια χώρα που έχει κατηγορηθεί ο Πούτιν για αυταρχικές κινήσεις. Μήπως να κάνουμε συγκρίσεις με τις "δημοκρατικές δυτικές κοινωνίες και κράτη; "

Πηγή: rt.com
Απόδοση: geopolitics

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top