Select Menu


Βοήθεια φωνάζουν οι εξουθενωμένοι Έλληνες μέσα από τα σίδερα της ασφυκτικής φορολογίας, των ανελέητων αφαιμάξεων των μισθών και των συντάξεών τους καθώς και των παράνομων χαρατσιών που τους έχουν επιβληθεί.

Βοήθεια φωνάζει και η κυρία Ζωή έξω όμως από τα σίδερα και η κυρία Ραχήλ ούτε μέσα ούτε έξω, αλλά πάνω, για να συνεχιστεί το κομματικό μπάχαλο όπως είχε καταντήσει η ΕΡΤ.

Τα Πανεπιστήμια κλειστά για δωδέκατη εβδομάδα, με την επιδίωξη να συναγωνιστούν τη δόξα της βίλας Αμαλία του κυρίου Μπελεγρίνη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλά να απεργούν οι θιγόμενοι διοικητικοί υπάλληλοι, οι αριστεροί "φοιτητές" όμως γιατί απεργούν και έχουν κάνει κατάληψη;

Ο κύριος Σταθάκης βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορήθηκε για οικονομικές ατασθαλίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ όταν ήταν καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, διερρήγνυε μάλιστα τα ιμάτιά του να αρθεί η βουλευτική του ασυλία, να δικαστεί και να αποδείξει την αθωότητά του.

Τώρα τι τον έπιασε μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή να θέλει να την διατηρήσει;

Ο κύριος Άδωνης αγωνίζεται να αποδείξει πως είναι χειρότερος από τον Τόμσεν, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε και δε θα τους επιτρέψει να του πάρουν τη δόξα πως αυτός και μόνο είναι ο σφαγέας των Νεοελλήνων ασφαλισμένων .

Ο Πρωθυπουργός δε στάθηκε προσοχή σα τον Γιωργάκη μπροστά στη φράου Μέρκελ, αλλά αγέρωχος και ευθυτενής και εισέπραξε τα συγχαρητήριά της καθώς και του φον Σόιμπλε για την αποτελεσματική εξόντωση των Ελλήνων.

Μάλιστα τους διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει την πλειοψηφία της Βουλής και την κυβέρνηση, διότι αν κάποιοι αγανακτισμένοι βουλευτές δεν ψηφίσουν κάποιο από τα αντεθνικά νομοσχέδια, έχει άλλους σα μαξιλαράκι να τους αντικαταστήσουν.

Έτσι βλέπουν οι αδίστακτοι πολιτικοί αρχηγοί τους βουλευτές , σαν πιόνια που μπορούν να μετακινούν και να τα θυσιάζουν κατά βούληση ανάλογα με την εξέλιξη του πολιτικού παιχνιδιού.

Πάντα οι δαρεικοί έπαιζαν το ρόλο τους στις προδοσίες.

Ζήσαμε και πολιτικές δολοφονίες νεαρών ανθρώπων για ιδεολογικές διαφορές, αν μπορεί κανένας να θεωρήσει ιδεολογία την δολοφονία του αντιφρονούντος .

Καλά του έκανε του αναρχικού λέει ο ένας και ο άλλος καλά του έκανε του φασίστα.

Που μας καταντήσανε !!!

Καλά του Γιωργάκη δεν του καίγεται καρφάκι για όσα γίνονται γύρω μας κι' αυτός το χαβά του, παίρνει αβέρτα άδειες από τη Βουλή και συνεχίζει τις διακοπές του ανά την υφήλιο, αλλά περνάει κι από το Χάρβαρντ να κάνει και καμιά αρπαχτή υποδυόμενος τον καθηγητή.

Ο κύριος Θαπατέρο πρωθυπουργός της Ισπανίας αποκάλυψε πως κι' αυτόν τον πίεσαν να μπει σε μνημόνιο, αλλά αυτός αρνήθηκε με σθένος.

Αποκάλυψε όμως και τα προσβλητικά λόγια που εξαπέλυσε εναντίον του Γιωργάκη ο κύριος Σαρκοζί όταν ήταν πρόεδρος της Γαλλίας.

Ας αφήσουν τις εξυπναδούλες μερικοί, πως αυτά που είπε ο Σαρκοζί προσβάλουν και τον Ελληνικό λαό.

Ο καθένας έχει το δικό του εκτόπισμα και εμπνέει αναλόγως το σεβασμό με τις πράξεις του.

Τόσο χρήμα πέφτει κάθε χρόνο στο υπέροχο νησί της Ρόδου από τον τουρισμό και ένα εκσυγχρονιστικό έργο δεν έχει γίνει από την εποχή της Ιταλοκρατίας στο νησί.

Μεγάλη απληστία, μεγάλη αδιαφορία και τώρα υποκριτικά θρηνούν όλοι πάνω από τα πτώματα αθώων ανθρώπων.

Ο υετός που έπεσε στη χώρα μας ξέπλυνε τις ατασθαλίες, τις παραλήψεις και τις βρωμιές που κρύβονταν επιμελώς τόσα και τόσα χρόνια.


Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος-Συγγραφέας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top