Select Menu


Τι ποιοῦμαι Συνέλληνες;

ΤΙΠΟΤΕ!!!!

Απλοί θεατές σε μία ακόμη τρύπα που "διακοσμεί" ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό προσωπικό του τόπου!

Η χώρα βρίσκεται σε τριπλό αδιέξοδο:Πολιτικό-Πολιτειακό-Πολιτισμικό με τους αντιπροσώπους της Βουλής να μπαινοβγαίνουν στα έδρανα με τη μορφή του σύγχρονου transformer!

Mε έναν τομέα Υγείας να "βογκά" υπό το βάρος της Ανάπτυξης και με τον άλλον της Παιδείας να έχει οδηγήσει πάσης φύσεως εκπαιδευτικούς , μαθητές ή καταρτιζόμενους σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!

Τι θα μπορούσε να πει ένας υπουργός παιδείας, που έχει ορμητήριο ψηφοθηρίας το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε έναν εκπαιδευτικό που εργάζεται σε σχολείο αμιγώς Ρομά κι έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά τη διασφάλιση της σωματικής του ακεραιότητας, την οικονομική του εξαθλίωση, την ψυχική του ισορροπία , την παντελή αδιαφορία της πολιτείας, την έλλειψη δείγματος εποπτικών μέσων διδασκαλίας, την καθημερινή απαξίωση και πάσης φύσεως άρνηση από γονείς και μαθητές που επιλεκτικά δεν έχουν αφομοιωθεί είτε λόγω ανοχής είτε υπεροχής;;;;;

Δεν θελω να μου πει τίποτε!

Το μόνο που θέλω, είναι να πάψει να με υποτιμά καθημερινά, είτε μέσω εκφοβισμού, είτε μέσω μιας πολιτικής που δεν χαρακτηρίζεται από τη λέξη Ελλάδα και υπαγορεύεται από λογής λογής ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ!Δεν έχει το δικαίωμα κι εμένα δεν μου το επιτρέπει ο Αριστοτέλης!

Θωμαή Παγιάντζα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top