Select Menu

σ.σ.Netakia – Κι έσυ σαν Ιθαγενης δώσε το σπίτι σου σε πλειστηριασμό για να σωθεί ο Τραπεζίτης

«Φρέσκες» δουλειές χιλιάδων ευρώ από το δηµόσιο παίρνει, πλέον, η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. ∆ιοργάνωση συνεδρίων, παραγωγή κοινωνικών µηνυµάτων, διεξαγωγή ερευνών και σύντοµα και… δηµοσκοπήσεις είναι τα νέα κόνσεπτ που δουλεύει!

Τι κι αν καθηµερινά βάζουν «λουκέτο» δεκάδες εταιρείες… Κάποιους η κρίση δεν τους αγγίζει!
Μεταξύ αυτών, η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, οι δουλειές της οποίας φαίνεται πως πηγαίνουν εξαιρετικά… Η σύζυγος του υπουργού, Σταυρούλα (Λίνα) Νικολοπούλου -λίγο καιρό µετά τις αποκαλύψεις που έφεραν την εταιρεία της, Mindwork Business Solutions ΕΠΕ, να παίρνει έργα από το δηµόσιο- επεκτείνει τις… business της και δηµιουργεί µια ακόµα εταιρεία!

Πρόκειται για την «Mindview Σύµβουλοι Επιχειρήσεων και Ερευνας ΕΠΕ», που δηµιουργήθηκε µόλις τον περασµένο Ιούνιο (ΦΕΚ ΑΕ – ΕΠΕ 3378 / 10-06-2013) και στην οποία, πέρα από την ίδια, συµµετέχουν και οι δύο κόρες του ζεύγους Στουρνάρα, Μυρτώ και Νεφέλη.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top