Select Menu

Τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλ. Κασιδιάρη ανακοίνωσε η αστυνομία. Αναζητούνται 34 συνολικά βουλευτές και στελέχη της Χ.Α.

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛΑΣ ανά την επικράτεια αυτή την ώρα.

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς και ο υπεύθυνος της οργάνωσης Νίκαιας Κώστας Πατέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί 34 εντάλματα σύλληψης μελών της ΧΑ, από τα οποία έχουν εκτελεστεί τα πέντε. Αναζητούνται άλλα 29 μέλη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί από την Παρασκευή και γι' αυτό υπήρξε σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Είναι η πρώτη φορά από το 1974 και μετά που γίνονται συλλήψεις αρχηγού κόμματος και βουλευτών και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έχει και την ευθύνη για τις έρευνες.



Πηγή:thepressproject.gr
Επιμέλεια: logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top