Select Menu

Γιατί τα φράγκα; Για το ΕΣΠΑ που “εγκρίθηκε” για την ανακαίνιση της Μονής.

Έλα όμως που οι Εσφιγμενίτες εδώ και μισό αιώνα δεν δίνουν …δεκάρα για “φράγκα, προγράμματα και αξιοποίηση της περιουσίας”.

Γι’ αυτό βαπτίστηκαν “καταληψίες” βρε θεομπαίχτες; Καταληψίες από ποιόν; Υπάρχει δηλαδή κανένας υπεραιωνόβιος που εκδιώχθηκε τον 20ο αιώνα από τους νυν και τώρα επανήλθε για να διεκδικήσει; Μόνο ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να το κάνει, αλλά εξ’ οσων γνωρίζουμε δεν είχε φορέσει ποτέ του ράσο.


ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ λοιπόν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.

Δείτε την φωτό με τον μοναχό – θαύμα της φύσης. Χέρι μεγαλύτερο και από του Τιραμόλα.
  1. Φαίνεται ότι το μπουκάλι είναι αντεστραμμένο γιατί το φωτεινό σημείο βρίσκεται από την κάτω μεριά, ενώ λογικά έπρεπε νά “ναι από πάνω, λόγω ουρανού και ηλίου.
  2. Το περιεχόμενο δε φαίνεται να έχει πυκνότητα, άρα έπρεπε να σχηματίζεται αμυδρά η γραμμή του καλωδίου πίσω από το μπουκάλι.
  3. Δεν υπάρχει καπνός στη φωτιά και η φλόγα φαίνεται θολή στις άκρες. Ένδειξη ότι ενδεχομένως έχει δουλέψει photoshop ή εντολή blur tool.
  4. Το κενό αέρος στο πίσω μέρος του μπουκαλιού δεν είναι οριζόντιο και έχει κλίση προς τα πίσω (photoshop, εντολή rotate).
  5. Ο φωτογράφος βρίσκεται σε τέτοια θέση που λογικά αν έπεφτε η μολότοφ θα φωτογράφιζε την φωτιά που θα προκαλούσε.

Ποτέ μην εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε, τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες τις έχουν κάνει με φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε και εδώ περισσότερα
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top