Select Menu


DENDIAS_519 Δένδιας Νίκος ΔΕΝΔΙΑΣ Χρυσή Αυγή Βασανιστήρια Αστυνομία Κατάχρηση Η Guardian ΣΥΡΙΖΑ Ακροδεξιά κόμματα Ελλάδα Χειρισμός πληροφοριών Προσωπική Ακεραιότητα

netakias.com
Ειμαστε κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται, πόσο μάλιστα αν είναι από αυτούς που θεσμικά πρέπει να μας προστατεύσουν από αυτή!
Φυσικά κατά τα ΜΜΕ τέτοιες ειδήσεις δεν “διασύρουν τη χώρα”.
Τη χώρα τη διασύρουν μόνο όταν απεργείς για το ψωμί σου, όταν είσαι ναυτικός, άνεργος, αγανακτισμένος, ταξιτζής, φορτηγατζής, συμβασιούχος κτλ…
μεταφραση πρωτοσέλιδου :

“Οι εισαγγελείς διέταξαν να ερευνήθει η υπόθεση των φερόμενων βασανιστήριων της αστυνομίας στην Ελλάδα”

Ο υπουργός Εσωτερικών παραδέχεται ότι οι φωτογραφίες με τα σημάδια της βίας τέσσερις κρατούμενοι είχαν τροποποιηθεί από τον υπολογιστή , έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να αναγνωριστούν.

Συγγενείς των κρατουμένων και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως η Διεθνής Αμνηστία ανέφεραν, ωστόσο, ότι η ρετούς των φωτογραφιών στα τέσσερα αρχεία της αστυνομίας εγιναν ωστε να εξαλείψουν σημάδια της βίας . ”Οι ελληνικές αρχές δεν μπορουν να διαγράφουν τα προβλήματά τους με το Photoshop. Αυτή η κουλτούρα της ατιμωρησίας πρέπει να τερματιστεί», δήλωσε η Διεθνής Αμνηστία την Δευτέρα.
follow twitter.com/netakias #dendiasresign 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top