Select Menu

Ένα "παραπολιτικό" στα Επίκαιρα ήταν αρκετό για να νεκραναστηθούν ερινύες άλλων εποχών όταν δεν υπήρχε σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στο κράτος και στο παρακράτος…Ως εκεί φτάσαμε πιά;

Το συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρήθηκε στον πολιτικό χώρο του εξ αρχής ως «ξένο σώμα», το οποίο όμως εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια χάρη στα ...εύσημα και στην εύνοια(!) που του έχει δείξει επιχειρηματίας – χορηγός του κόμματος!!!

Ο βορειοελλαδίτης βουλευτής υποστηρίζει σε παρέες που βλέπει σε τσιπουράδικα και σε μαγεριά που τρατάρουν κρασομεζέδες σε λαδόκολλες, ότι έκανε χάρη να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος που ξεκίνησε κάνοντας πράξη το αίτημα για αλλαγή στην κοινωνία, στην θεωρία πάντα. Εκτός εάν η εμπορία ναρκωτικών θεωρείται κοινωνική ευαισθησία.

Δηλαδή, με άλλα λόγια, υπονοεί οτι πρόκειται για έναν ΝΕΟ βουλευτή, που δεν έχει ξαναεκλεγεί σε κοινοβούλιο και δεύτερον, οτι είναι βουλευτής ενός επίσης ΝΕΟΥ κόμματος, που έχει υποσχεθεί...αλλαγές στη κοινωνία! Ναί, αλλά επειδή δεν έχουμε δα και την ...κομματοθάλασσα στη Βουλή, τα μόνα νέα κόμματα είναι ΤΡΙΑ: Οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες", ο ΣΥΡΙΖΑ (διότι έχει μέσα του πολλές συνιστώσες και κινήματα τα οποία προσετέθησαν συν τω χρόνω και δή τους τελευταίους 15 με 16 μήνες, άρα στην ουσία του πρόκειται για ένα νέο κόμμα) και η "Χρυσή Αυγή"! Σε ποιό άραγε απ τα τρία ανήκει ο εν λόγω..."κύριος";

Το μυστηριώδες δημοσίευμα

Το θέμα όμως γίνεται πιο σοβαρό ύστερα από το παραπολιτικό που βγήκε στα «Επίκαιρα» (τεύχος 170, σελ. 15) με τίτλο: Ο βουλευτής «πράκτορας».

Γράφει:

  «Άνδρες της Αστυνομίας σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας συνέλαβαν πριν από ένα χρόνο αντιεξουσιαστή για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Ωστόσο δύο ημέρες αργότερα, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και χωρίς να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, προκαλώντας την έκπληξη ακόμα και των συντρόφων του.

» Μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη ένιωσαν όταν το συγκεκριμένο πρόσωπο, στηριζόμενο από γνωστό επιχειρηματία της περιοχής - και μέλος κοινοβουλευτικού κόμματος, συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος και στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής! 

Κάποιοι σήμερα θυμίζουν το περίεργο «πέρασμά» του από το Τμήμα και εξακολουθούν να αναρωτιούνται για το «τίμημα» της απελευθέρωσής του».

Μάλιστα κύριοι αναγνώστες!

Αυτά συμβαίνουν 50 χρόνια ύστερα από γεγονότα, όπως η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη που θεωρήθηκε πως βρέθηκε στο στόχαστρο παρακρατικών που χρεώθηκαν στη Δεξιά κι όχι Αριστερά. Σήμερα γνωρίζουμε ότι το παρακράτος δεν έχει κόμματα, μόνο προβιές.

 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top