Select Menu

«Το ζητούμενο είναι να καρποφορήσουν οι θυσίες του ελληνικού λαού και η κυβέρνηση συνεργασίας να κινηθεί σε άξονες ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου. Ο κ. Καμίνης τονίζει ότι, για τον χρόνο που φεύγει, το πιο σημαντικό, για την Ελλάδα, είναι η εξασφάλιση της θέσης της στο ευρώ.

Στα σημαντικά συγκαταλέγει επίσης και τη συνεργασία στο επίπεδο των πολιτικών κομμάτων. «Θεωρώ ότι είναι ένα πείραμα που πρέπει να πετύχει, όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για το πέρασμα της Ελλάδας σε μία εποχή συγκλίσεων, που άργησε να έρθει και που ήρθε, μόνο όταν φτάσαμε ένα βήμα πριν τον γκρεμό», αναφέρει.

Ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι η έλλειψη σεβασμού στους νόμους, όσο ατελείς και αν είναι κάποιοι από αυτούς, «έχει συμβάλει καθοριστικά στο να βρίσκεται η Ελλάδα, αλλά και η πόλη της Αθήνας, εδώ που βρίσκεται σήμερα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων δηλώνει ότι ,είναι « σε ανοιχτή γραμμή», με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, και διαβεβαιώνει ότι «όσο δίπλα μας βρέθηκαν στις δύσκολες στιγμές της πόλης της Αθήνας και της χώρας, τόσο δίπλα θέλουμε να βρεθούμε και εμείς, αν το χρειαστούν».

«Ανταλλάσσουμε εμπειρίες και τεχνογνωσία τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», αναφέρει ο κ. Καμίνης και προσθέτει ότι «αποτελεί πεποίθηση του, πως οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης τις περισσότερες φορές μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους πολύ πιο εύκολα και αποδοτικά».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top