Select Menu

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ χαιρέτισε σήμερα τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος που επετεύχθη τη νύχτα ανάμεσα στο Εurogroup και το ΔΝΤ, στην οποία βλέπει "το θετικό αποτέλεσμα των ενεργειών της Γαλλίας τους τελευταίους έξι μήνες". Ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συμφωνία ανάμεσα στο Eurogroup και το ΔΝΤ για την Ελλάδα", τονίζει σε ανακοίνωσή της η γαλλική προεδρία.

"Η συμφωνία αυτή επετεύχθη ύστερα από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και μετά την ψήφιση από την Ελλάδα πολλών δύσκολων και θαρραλέων μεταρρυθμίσεων. Η συμφωνία αυτή δίνει εκ νέου προοπτική στους εταίρους της χώρας αυτής, αλλά κυρίως επιτρέπει την καταβολή της οικονομικής βοήθειας για την οποία έχουν δοθεί υποσχέσεις στον ελληνικό λαό για τις προσπάθειες που τού έχουν ζητηθεί", τονίζεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

"Είναι το θετικό αποτέλεσμα των χειρισμών της Γαλλίας τους τελευταίους έξι μήνες για την εδραίωση της θέσης της Ελλάδας στην ευρωζώνη", καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top