Select Menu

Για τη… μισή Αθήνα αλλά και για όσους σχολίασαν την επίμαχη φράση του μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Τατσόπουλος. Είπε ότι «το έχω πηδ…. τη μισή Αθήνα το έχω ακούσει από πολλά γυναικεία χείλη. Είναι κλισέ αυτή η φράση. Μη μου μιλάτε σαν να ακούσατε αυτή τη φράση για πρώτη φορά».

Σημείωσε ότι από μια συνέντευξη 2.000 λέξεων, όπως ανέφερε, απομονώθηκαν οι 10. «Οι προοδευτικές φωνές με ενόχλησαν», είπε, που σχολίασαν με κάθε τρόπο την εν λόγω φράση. «Οι άλλες είναι δεδομένες. Δεν μπορούμε να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου».

Ανέφερε δε ότι: «Αυτή η δήλωση μπορεί να δώσει τροφή για γέλιο. Αλλά δίνει τροφή για μοχθηρία και κανιβαλισμό» αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ομοφοβικός.

Σημείωσε πάντως ότι είναι ένα πρόσωπο που έχει στοχοποιηθεί αρκετά. «Ξέρεις ότι όταν είσαι στοχοποιημένος, δεν χρειάζεται να δώσεις τροφή. Την άλλη φορά που τον Κολοκοτρώνη δεν τον είπα τίποτα, χτυπήθηκα σαν να το είχα πει», επισήμανε και στάθηκε στα στερεότυπα της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι τα μέλη της είναι υποκριτές.

Ξεκαθάρισε ότι «Δεν ήταν δήλωση. Ήταν μία φράση κοινότοπη. Είναι συνώνυμη του σεξουαλικά ενεργός».

Όσον αφορά τη στάση του κόμματός του, ανέφερε ότι: «Αν το κόμμα μου πιστεύει κάτι, μπορεί να μη με συμπεριλάβει στις λίστες».

Μίλησε όμως και για το πώς είδε η οικογένειά του την φράση. «Ο γιος μου έκλαιγε από τα γέλια. Η γυναίκα μου προφανώς ένιωσε άσχημα. Με τη γυναίκα μου είμαστε από το 2000 δεν περιμένουν να δουν μία δήλωση. Ξέρουν που αρχίζει αυτή η παράνοια».

Και τόνισε: «Μακάρι αυτή η ασήμαντη ιστορία να ήταν κάτι για να ξεσκάσει ο κόσμος. Μακάρι να λέγαμε ένα ανέκδοτο για να εξαφανίζονταν τα προβλήματα».

Ακολουθεί το βίντεο εδώ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top