Select Menu

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο του λιανεμπορίου βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μετά τις απολύσεις που πραγματοποιούν οι επιχειρηματίες εδώ και μήνες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ered.gr, τώρα η εν λόγω εταιρεία έχει πρόβλημα και με τη... ΔΕΗ. 

Σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματά της πριν μερικές ημέρες η ΔΕΗ ετοιμάστηκε να κατεβάσει τους διακόπτες διότι τα χρέη για ρεύμα ανέρχονταν σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Την τελευταία στιγμή και μετά από πολιτικές και επιειρηματικές παρεμβάσεις, η πασίγνωστη αλυσίδα κατάφερε να προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ προκειμένου να έχει ηλεκτρικό ρεύμα. Μπόρεσε και έδωσε προκαταβολή 50.000 ευρώ και έκοψε τρεις επιταγές οι οποίες, όμως, λήγουν εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

Οι πληροφορίες λένε ότι η επιχείρηση αντιμετωπίζει εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της για το συγκεκριμένο τουλάχιστον πολυκατάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα.
Παλιότερα είχαν ακουστεί φήμες για «λουκέτο» που θα έμπαινε στο εν λόγω ακίνητο το οποίο παλαιότερα θεωρούταν φιλέτο και έκανε τζίρους εκατομμυρίων καθημερινά.

Όμως τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει στο ναδίρ οι πωλήσεις με αποτέλεσμα να θωρείται πιθανό η κατάληξή του να είναι το οριστικό λουκέτο.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για πολύ ηχηρό κανόνι τόσο στο χώρο του λιανεμπορίου όσο και του real estate καθώς το συγκεκριμένο ακίνητο είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, όμως, δύσκολα θα υπάρξουν ξανά νέοι ενοικιαστές.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top