Select Menu

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 210 ύποπτες καταθέσεις εντοπίστηκαν από τον ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς υψηλόβαθμου στελέχους της Πολεοδομίας Ναυπλίου.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών, μέσα σε λίγα χρόνια στους τραπεζικούς λογαριασμούς του υπαλλήλου διακινήθηκαν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ, για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι προϊόντα μαζικής δωροδοκίας από επιχειρηματίες και ιδιώτες σχετικά με τις off shore εταιρείες του Κρανιδίου αλλά και για να αλλοιώνονται τα στοιχεία ακινήτων προκειμένου να υπάρχουν μεγαλύτερες τραπεζικές διευκολύνσεις σε ιδιώτες.

Το στέλεχος της Πολεοδομίας υποστήριξε ότι αυτές οι συνεχείς καταθέσεις στους λογαριασμούς του είναι στο πλαίσιο δανεισμού χρημάτων σε διάφορους συγγενείς του και άλλους ιδιώτες, κάτι που -όπως υποστήριζαν στελέχη του ΣΔΟΕ - θα μπορούσε να παραπέμπει σε "λειτουργία παρατράπεζας" στην αργολική πόλη.

Πηγή: Βήμα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top