Select Menu

Έντονη κριτική στην τουρκική κυβέρνηση για απώλεια ελέγχου ολόκληρης περιοχής εντός της Τουρκίας ασκεί ο τούρκος αρθρογράφος Αχμέτ Αλτάν ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση Ερντογάν για ανικανότητα. 

Ο Αλτάν ζητά εξηγήσεις πως το PKK κατέλαβρ απέκτησε τον έλεγχο της περιοχής 400 τετρ. χιλιομέτρων στη Νοτιοανατολική Τουρκία όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του φιλο-κουρδικού κόμματος Σελαχατίν Ντεμίρτας. .

«Πως το PKK κατάφερε να ελέγχει την περιοχή στη Νοτιοανατολική Τουρκία; Πως μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και συνέβη τώρα. Ο στρατός γιατί εγκλωβίστηκε στα στρατόπεδα του; Πως εγκατέλειψε την περιοχή στο PKK. Πως το PKK ελέγχει όλη αυτή την περιοχή των 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων με μόλις 700 άτομα» γράφει ο Αλτάν και συνεχίζει « δεν είναι και πολύ συνηθισμένο ένα κράτος να χάνει τον έλεγχο σε μια περιοχή εντός των συνόρων του. Η κυβέρνηση δεν τολμά να ανακοινώσει το τι συμβαίνει εκεί. Δεν ανακρίνει ούτε «τους δικούς της στρατηγούς» ούτε αφήνει άλλους να τους ανακρίνουν. Προσπαθεί να καλύψει όλα τα λάθη των στρατηγών» καταλήγει.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top