Select Menu

Φως στην στυγερή δολοφονία της ηλικιωμένης που συγκλόνισε την Πάτρα κατάφεραν να ρίξουν οι αστυνομικοί - Το ζευγάρι του στυγερού εγκλήματος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα...

Ενας άντρας και μια γυναίκα 30 ετών κρατούνται στην ασφάλεια Πατρών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία που τους συνδέουν με την άγρια δολοφονία της 82χρονης Ρεγγίνας Παπανδρέου στις 7 Ιουνίου, στο σπίτι που διέμενε.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι δύο συλληφθέντες είναι τοξικομανείς και ως κίνητρό τους, εμφανίζεται η ληστεία. Προσποιήθηκαν τους ενοικιαστές, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και γι'αυτό το λόγο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της εξώπορτας.

Οταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, όρμησαν πάνω της. Ακολούθησε συμπλοκή και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι. Η άτυχη συνταξιούχος δασκάλα, κατακρεουργήθηκε και οι δράστες την άφησαν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν όταν ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σπίτι ο γιος της, ήταν συγκλονιστικές.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν για παραβατική συμπεριφορά που αφορά σε ναρκωτικές ουσίες και αναμένεται να τους απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες για ληστεία και φόνο.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top