Select Menu

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

“Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.”

α. Αποδεχομαι την ιδιοκτησια μιας δεσμευτικης συμβασης σημαινει οτι ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ.

β. Το “αποδέχεται την ιδιοκτησία του…” προερχεται απο το “ACCEPTS/ACKNOWLEDGES the OWNERSHIP of…” και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ !

γ. απο το (β) συμπεραινω μετα βεβαιοτητος οτι

1. Η Επιστολη του Δοθηκε στα Αγγλικα ετοιμη για υπογραφη και αποστολη
2. Αποκλειω καθε ενδεχομενο ο Αντωνης να έβαλε στα Αγγλικα την λεξη
Ιδιοκτησια/Ownership σε προγραμμα.

Ειναι πλεον γνωστο τοις πασοι οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ… ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΜΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΠΛΑ ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ κατα το Μπεννυ )

Εγω ο τρελλος λεω μετα βεβαιοτητος οτι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.. δλδ με υπαγορευση και με αυτη την συγκεκριμενη εκφαρση, εκφραση η οποια εχει ειδικο βαρος και ειναι απολυτα δεσμευτικη. Οτι και να πεις μετα απ το OWNERSHIP ειναι απλα λεξεις σε μια σειρα. Η ουσια περασε με το OWNERSHIP.

Λοιπον, η Ελληνικη Διακυβερνηση των Αντωνακι, Μπεννυ και Βαλβιδα εχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ανθ ημων ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της Δανειακης και καθε σχετικου συμφωνητικου.

Αυτη ειναι η αληθεια και προτεινω να βρεθει ενας να ρωτησει το ακριβες νοημα της λεξης ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ μεσα στην συγκεκριμενη προταση. Ξερω θα τρελλαθει και Μπαμπινιωτης αλλα θα περασουμε ομορφα.

Τι μας πηραμε τελικα σε ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ?

Εδω να σημειωσω κατι εξαιρετικα σημαντικο. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ με EFSF. Κανεις δεν τις εχει δει υπογεγραμμενες, ο Καμμενος τις ζητησε και του εδωσαν τα Σχεδια Νομου-φυσικα ανυπογραφα και οι υπολοιποι ειναι σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ. Με την εναρξη λειτουργιας ESM παυει να υφισαται ο EFSF, εκτος εαν κρατησουν ανοικτο το περιπτερο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Διαβαζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ της χθεσυνη ανακοινωση Eurogroup, κανεις θα προσεξει οτι οι Συμβασεις EFSF θα περασουν “αυτοματα”(**) στον ESM οταν αυτος αρχισει λειτουργια Ιουλιο 2012.
α. Εαν υπαρχουν υπογεγραμμενες Δανειακες και ο ESM ειναι διαφορετικο Νομικο Προσωπο ( αλλο ΑΦΜ/Λουξκο ), τοτε θα πρεπει αν ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΕΕΣ με ESM ως νεο αντισυμβαλλομενο.
α.1. Το “κενο” απο καταγγελια μεχρι νεα υπογραφη ΕΙΝΑΙ DEFAULT και ειναι απο μεριας τους ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ( δεν λεω πως )

β. Εαν δεν εχουν υπογραφει οι Δανειακες Συμβασεις, αυτο συνεβει για να υπογραφουν κατευθειαν με ESM και να μην μεσολαβησει η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ.
β.1. Εδω ο δρομος ειναι αυστηρα ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΑΜΕΣΑ ΣΤ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ… και ΑΓΩΓΗ κ Μυνηση σε EFSF, ΕΚΤ, IMF και ΟΛΕΣ ΤΙΣ και καλα Δανειστριες Χωρες ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΟΡΙΑΣ, κλπ κατα ενος Κρατους μελους.. το δε ποσον ΟΣΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΛ θελουμε να γραψουμε στο χαρτι… ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ σεντσι.

Φιλοι και φιλες, η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ / OWNERSHIP Συμβασεως την οποια δεν εχει δει κανεις ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΤΗ. ΝΑΙ ?

Τι ψηφισαμε στις 17 Ιουνιου ? ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ή μη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ? να ξερω δλδ

Ας κανουν οτι θελουν… τους παρακολουθω κατα ποδας. ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ…!

Οποιος ΘΣΜΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ να ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. δλδ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΥΡΙΟ.. αν δεν τις δωσουν ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΑΠ ΕΞΩ κ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ.

ΠΠ

ΥΓ ειμαι υπερβολικος ? η υπερ + βολικος ?

ΥΓ2 Ο Παπουλιας εχει παρει καποια εξουσιοδοτηση να υπογραψει το Νεο Συμφωνο Δημοσιονομικης Σταθεροτητας αποψε ? ( το παλιο υπεγραφη Μαρτιο 2012…!= FISCAL COMPACT )

PORTA PORTA

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top