Select Menu

2,79 εκατ. άνεργους έχει να αντιμετωπίσει πλέον ο Μάριο Μόντι στην Ιταλία, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία. Τον Ιούνιο το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2004 στο 10,8%.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, η στατιστική υπηρεσία της χώρας αναθεώρησε ανοδικά το ποσοστό ανεργίας του Μαΐου στο 10,6% από 10,1%. Τον Ιούνιο του 2011 η ανεργία είχε διαμορφωθεί στο 8,1%.

Νέο ρεκόρ ανεργίας στην Ελλάδα! 

Αυξημένη κατά 6,3% μονάδες σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο, η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε φέτος τον Απρίλιο στο ποσοστό ρεκόρ του 22,5%. ,σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat...

Πρόκειται για το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, μετά την Ισπανία η οποία προηγείται με 24,8% (στοιχεία Ιουνίου), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά εμφανίζουν η Αυστρία με 4,5% και η Ολλανδία με 5,1%.

Τον Ιούνιο του 2012 η ανεργία στην ευρωζώνη έφτασε το 11,2% και στην ΕΕ το 10,4%.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ελλάδα εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό ανεργία στην ΕΕ μεταξύ των νέων με 52,% (στοιχεία Απριλίου) ενώ στους άνδρες η ανεργία ανήλθε στο 20% και στις γυναίκες στο 26%.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top