Select Menu


Αγαπητοί φίλοι,

O Eχθρός λένε, του καλού, είναι το καλύτερο!

Δεν υπάρχει πιό σοφή κουβέντα απο αυτή!

Και εμείς, στον Λόγιο Ερμή, όλοι μαζί μια γροθιά, πιστεύουμε ακράδαντα οτι το να σταματάς κάπου, απλά παύεις να εξελίσσεσαι, άρα παύεις και να είσαι καλός.

Το ιστολόγιο (blog) αυτό που εσείς αγαπήσατε και αγκαλιάσατε, απο την πρώτη μέρα σχεδόν που αναρτήθηκε στο ελληνικό διαδίκτυο, είχε μιαν αρχή, ένα όνειρο αν θέλετε.

Να εμπνεύσει κάτι απο την αύρα της αρχαίας μας κληρονομιάς, του θησαυρού της Γνώσης που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας, μαζί με την Ιδέα της Ελευθερίας που γεννιέται μέσα απο τον τεράστιο αυτόν θησαυρό του Ηθους και της Αρετής, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Χρειάστηκε να περάσουμε απο πολλά στάδια και διακυμάνσεις. Απο πολλές συμπλιγάδες και σκοπέλους, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Καταλάβαμε οτι στο ταξίδι μας αυτό, δεν ήμασταν μόνοι. Είχαμε μια μεγάλη παρέα για συντροφιά, όπου μπορούσαμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τις αμφιβολίες μας, τα όνειρά μας, τις επιδιώξεις μας. Είχαμε ΕΣΑΣ! Το κοινό που μας επισκεπτόταν καθημερινά και μας διάβαζε και σχολίαζε, άλλοτε καλά άλλοτε άσχημα, ό,τι εμείς νομίζαμε πως έπρεπε να ειπωθεί. Μέσα απο αυτή τη διεργασία, ολοκληρωθήκαμε ως άτομα και ως Ελληνες, μάθαμε απο τα λάθη μας, γίναμε καλύτεροι.

Η θέση που εσείς μας δώσατε, κατατάσσοντάς μας μέσα στα 50 καλύτερα μπλόγκ του ελληνικού διαδικτύου, μας δίνει το μήνυμα οτι είμαστε στο σωστό δρόμο και αυτό απο μόνο του, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη εκτός απο τη χαρά.

Αυτή ακριβώς η ευθύνη που μας γεμίζει η δική σας αγάπη, μας οδήγησε στο αμέσως επόμενο βήμα του Λόγιου Ερμή.

Εναν καλύτερο ιστοχώρο, με μεγαλύτερη και πλουσιότερη ύλη που στόχο θα έχει την επιμόρφωση, την ενημέρωση με συνέπεια και σεβασμό στον αναγνώστη και με μια όσο το δυνατόν καλύτερη πλοήγηση. Και όλα αυτά χωρίς καθόλου να απαρνηθούμε την εικόνα με την οποία μας γνωρίσατε.

Η θεματολογία του ιστοχώρου γίνεται μεγαλύτερη, με ειδήσεις και σχόλια απο όλες τις κοινωνικές και πολιτικές εκφάνσεις της ζωής μας, δίνοντας τη δική του ματιά, απο ένα πρίσμα εντελώς διαφορετικό. Το αν είναι καλύτερο, αυτό θα μας το πείτε εσείς πλέον, μιας και ΕΣΕΙΣ είστε ο τελικός κριτής μας.

Εμείς πλέον, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι οτι σας υποχόμαστε πως θα γινόμαστε μέρα με τη μέρα, ακόμη καλύτεροι. Και οτι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή απο τα "πιστεύω" μας και τα οράματά μας για μια ελεύθερη Πατρίδα και για μια Ελλάδα της Γνώσης και της Προόδου.

Με τη βοήθειά σας, την αγάπη σας και τη στήριξή σας,
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

Η ομάδα του "Λόγιου Ερμή"

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top