Select Menu

Και αναρωτιόμασταν συνεχώς και ανησυχούσαμε και μας είχε πιάσει μια πρεμούρα βρε παιδί μου, άλλο πράμα. Τί να γίνεται άραγες αυτό το...παιντί! Πού να βρίσκεται εξαφανισμένο απο προσώπου γής; Τι να κάνει άραγε τα ...ζεστά βράδια του Μαίου; Να σκέφτεται; (σκεπτόμενος γαρ), να συλλογάται; Να κλαίει με μαύρο δάκρυ που τα θαλάσσωσε παντελώς; Να χτυπάει τοίχους και πόρτες απ τη λύσσα του; Να έχει πέσει σε κατάθλιψη; (που τίνει να γίνει και το...νέο εθνικό μας σπόρ;)

Μπάαα! Μη χαλιέστε τσάμπα και βερεσέ! Τίποτε απ τα παραπάνω! Απλώς ασκεί τα αγαπημένα του σπορ! Κάνει ποδήλατο, τρέχει και κολυμπάει πολύ συχνά, τέτοια. Ο ίδιος δε, σε πρόσφατη συζήτηση με δημοσιογράφους είχε παραδεχτεί πως πλέον θα μπορεί να αθλείται χωρίς τον φόβο των παπαράτσι και το «κυνηγητό» που του επιφύλασσαν.

Βέβαια, εντάξει, δε τρέχει το παιδί και...όλη μέρα κι όλη νύχτα! Μη τρελλαθούμε κι εντελώς πιά! Ασχολείται και με ...τα θέματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και προσπαθεί να διατηρήσει τις προσωπικές του επαφές στο διεθνές πολιτικό στερέωμα. Άλλωστε φροντίζει να μιλά με σοσιαλιστές ηγέτες ή ακόμα και να τους συναντά όποτε αυτοί έρχονται στην Ελλάδα. Μετά την εκλογή του προέδρου Ολάντ είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς.

Κατα τα άλλα; Οι παρεμβάσεις του πλέον είναι ελάχιστες και γίνονται μόνο για ειδικά θέματα. Οι συνεντεύξεις σε ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν περιοριστεί κατά πολύ και εξακολουθεί να αποφεύγει συστηματικά να παραχωρεί συνεντεύξεις σε ελληνικά μέσα.

Οι παρουσίες του είναι μετρημένες και αυτές εκτός των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Εμφανίστηκε για λίγο στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα και έπειτα στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου σε υποψήφιους βουλευτές σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Όπως βεβαιώνουν συνεργάτες του, έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για όσα συμβαίνουν, αλλά και για ότι τον αφορά προσωπικά. Λένε μάλιστα με νόημα ότι «ο Παπανδρέου δεν θα γίνει Καραμανλής», εννοώντας πως δεν θα σιωπά, αλλά θα παρεμβαίνει στη δημόσιο ζωή όποτε το κρίνει αναγκαίο. Το ΠΑΣΟΚ τον απασχολεί ιδιαίτερα. Θεωρεί πως παρ' όλο που κάποιοι νομίζουν ότι το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Προσδοκά την μικρή έστω άνοδό του στις επόμενες εκλογές...

Ε, εμείς τι να πούμε άλλο. Καλό κουράγιο βρε Γιωργάκη! Μπόρα είναι αγόρι μου, θα περάσει! Εξ άλλου, μη το δένεις και πολύ κόμπο το γεγονός οτι ...δεν απασχολείς και πολύ την επικαιρότητα! Αντιμνημονιακές δυνάμεις έρχονται μετά τις εκλογές, άγριες διαθέσεις έχουν, που ξέρεις, όλο και κανένας εισαγγελέας μπορεί να ασχοληθεί με τη πάρτη σου, όσο κι αν μη το θές. Γιατί αγόρι μου, όλα τα λεφτά στη ζωή είναι το publicity, που λέτε κι εσείς εκεί στο Αμέρικα. Ντόρος να γίνεται κι ας είν΄και "μαύρος". Και πού να δείς και πλάκα ε; Να χει γούστο λέει, αυτουνού του εισαγγελέα να τον...πιάσουν τα μαύρα διαόλια και να σαλτάρει μια μέρα και να εκδώσει κανένα ...ένταλμα, ίδιο, σαν αυτό του Ακη! Και να σμίξετε τα δυό σας εκεί, σ΄εκείνο το κελλί 33 που τον έχουνε κλεισμένο τον άλλοτε "βοηθό Σουλτάνου"! Ε, αμα έχεις παρέα αγορίνα μου, περνάν οι μέρες! Στο μεταξύ, εσύ συνέχισε τα...μακροβούτια, έτσι; Μη σκάς!

Ζήσε, κι ασε τους άλλους να πεθαίνουν Γιωργάκη!
(Απ τη πείνα και τις αυτοκτονίες!)

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top